Romanița Iovan, reacție după accidentul aviatic din Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Romanița Iovan știe poate cel mai bine ce este în sufletul oamenilor care și-au pierdut persoanele dragi în accidentul aviatic din județul Constanța. În urmă cu un an, Adrian Iovan, fostul ei soț, murea într-o tragedie asemănătoare, uitat parcă de autorități.

VEZI ȘI: MOMENTE SFÂȘIETOARE. Băiețelul doctoriței Vizireanu, la căpătâiul mamei sale

"20 ianuarie 2014, un avion de mici dimensiuni, BN - 2, pilotat de unul dintre cei mai buni piloți ai României, Adrian Iovan, cu o echipă de medici la bord, aterizează forțat în munții Apuseni la o altitudine de 1400 m. În urma impactului cu solul, toții pasagerii, inclusiv personalul navigant, erau în viață!

Victimile puteau fi reperate în mai puțin de o oră dacă Ministrul Apărării Naționale Mircea Dușa, ar fi dat ordin ca unul dintre elicopterele Puma, aflate la unitatea militară din Alba Iulia, să decoleze. Pe 24 noiembrie 2014, un elicopter Puma se prăbușește în județul Sibiu.
În 15 decembrie 2014 un elicopter SMURD aterizează pe lacul Siutghiol, Constanța.

Nu a fost noapte, nu a fost munte, nu a fost nici ninsoare... A fost aceeași incapacitate de reacție promptă și coordonată a instituțiilor statului! Nu am înțeles nimic din tragedia aviatică produsă în Apuseni!", a fost mesajul transmis de Romanița Iovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel