Romanița Iovan, întrebare-cheie după aterizarea cu probleme a avionului în care se afla Victor Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Avionul de linie în care se afla sâmbătă premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a aterizat cu dificultate pe Aeroportul Otopeni, din cauza vântului puternic. După ce unul dintre pasagerii aflați în aeronavă și-a exprimat admirația pentru îndemânarea piloților, Romanița Iovan, fosta soție a lui Adrian Iovan, mărturisește ce întrebare o macină.  

"Ma intreb daca avionul pilotat de maestrii aerului ateriza fortat in Carpatii Meridionali , in cat timp reactionau Serviciile Statului Specializate cu Situatiile de Urgenta ?! Calitatea profesionala si umana a pilotilor romani demostreaza astazi ceea ce noi toti stim de mult ! De data aceasta insa , poate avem intelepciunea si puterea de a intelege !", a scris creatoarea de modă pe pagina sa de socializare, după ce în presă a apărut informația că avionul în care se afla sâmbătă premierul Victor Ponta a ratat aterizarea la sosirea în Capitală. 

Victor Ponta, aterizare cu probleme a avionului în care se afla

În aeronava s-a aflat și Ioana Avădani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, care într-o postare pe Facebook, a povestit incidentul: "Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimați pasageri, va rugăm, păstrați-va calmul". Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restriște, mă gândeam că dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. În fine, am aterizat și, credeți-mă, piloții și-au meritat aplauzele!"

Deși divorțase de mult timp, Romanița Iovan a arătat întotdeauna un respect deosebit pentru cel căruia i-a fost soț, Adrian Iovan, acesta fiind și tatăl copilului lor, Albert.

Pe 20 ianuarie 2014, un avion de tip Britten — Norman Islander (BN 2) cu șapte persoane la bord se prăbușea într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, în urma accientului pilotul Adrian Iovan și tânăra ofițer-student Aura Ion, pierzându-și viața. Echipele de salvare au ajuns la locul accidentului după aproximativ 6 ore de la prăbușire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel