Româncă, RĂPITĂ de un DJ celebru din Italia. Chinurile cumplite prin care a trecut
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Francesco Cirioni, un cunoscut DJ din Italia, a fost arestat pentru sechestrare de persoane, agresiune și viol, după ce ar fi sechestrat-o în casă timp de trei zile pe o româncă de 31 de ani, pe care a supus-o la violențe și chinuri greu de imaginat.

Tânăra de 31 de ani a reuşit să fugă abia în momentul în care italianul a mers pe balcon pentru un apel telefonic. Potrivit presei italiene, citate de Digi24.ro, aceasta a oprit prima maşină care a trecut prin faţa imobilului şi a mers la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a depus plângere. 

Potrivit sursei citate, femeia își câștigă existența prostituându-se în capitala italiană, iar în una din zile a fost abordată de Francesco Cirioni care i-a oferit 1.000 de euro pentru a petrece câteva zile în compania lui. Femeia a acceptat, dar a pus câteva condiții cu care bărbatul a fost de acord. Ca să-i dovedească că intențiile lui erau cât se poate de normale, înainte de a pleca spre casa unde urmau să-și petreacă timpul, a dus-o pe femeie la un magazin și i-a făcut cadou două perechi de pantofi.

Bărbatul a torturat-o

 

În timpul audierilor, femeia a spus că agresorul ei s-a drogat în tot acest timp, a imobilizat-o și a torturat-o. În a treia zi, când era aproape convinsă că nu va scăpa cu viață, Francesco Cirioni i-a cerut să se aranjeze, pentru că urmau să se întâlnească în oraș cu un prieten. A ieșit apoi pe balcon să vorbească la telefon, timp în care femeia a evadat.

Pe lângă sechestrare, agresiune și viol, italianul a fost acuzat și de trafic și consum de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel