Românca Miss Asia: Am luat acest medicament. Stând la etajul 30, nu știam dacă pot să mă controlez și să nu mă trezesc și să sar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, povestea Larisei, românca ce a cucerit inimile asiaticilor. 

„O să auziți povestea unei femei foarte frumoase, fiică de preot. Larisa a câștigat inima asiaticilor la Miss Asia”, a spus Mihai Gâdea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3. 

Larisa și-a spus povestea de viață, la un moment dat dezvăluind că s-a luptat cu depresia. 

„Alergam mult la castinguri, 14 pe zi, metrouri, stres, nu reușeam să mănânc cum trebuie. Mâncam multe dulciuri și ciocolată, pentru a-mi crește energia în timpul zilei. Am făcut o acnee foarte urâtă. Începeam să pierd joburile. Ei mă luau după poze, când ajungem acolo, spuneau n-avem ce face cu tine. Ei nu editează pozele. Ca model, ajungi să faci 3.000 de poze pe zi, schimbi 200 de ținute pe zi. M-am întors în țară să fac un tratament pentru acnee. Efectele tratamentului, după opt luni, s-au văzut în depresie și dorința de a-mi pune capăt zilelor”, a spus Larisa. 

Ulterior, a detaliat subiectul: „Mă trezeam că plâng și nu înțelegeam de ce. (...) Am început să citesc pe Internet. Am oprit tratamentul brusc, deși nu era recomandat. Dar începea să-mi fie frică de mine și începea să-mi fie frică seara. Stând la etajul 30, nu știam dacă pot să mă controlez și să nu mă trezesc și să sar. Nu era o dorință a mea. (...) E o stare pe care nu poți să o explici. Mă bucur că am depășit-o!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel