Româncă minoră din Spania, vândută pentru căsătorie. Poliţia a intervenit
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 01 feb, 11:44
WhatsApp
Minoră din Spania, vândută de mama sa pentru căsătorie. Sursa: Pixabay
O fetiţă româncă din Spania a fost preluată de serviciile sociale, după ce aceasta i-a spus profesoarei sale că mama ei vrea să o vândă pentru o căsătorie aranjată. 

Poliția din Sevilla a arestat trei români pentru că au pus la cale vânzarea unei minore, în scopul unei căsătorii aranjate. Persoanele arestate sunt mama fetei și părinții băiatului cu care urma să se căsătorească, de asemenea, minor.

Garda Civilă a fost alarmată de profesoara fetei, care, la rândul ei, a aflat de la minoră că urma să fie vândută pentru 3.000 de euro, apoi obligată să se căsătorească.

Când a aflat ce planuri are pentru ea propria mamă, disperată, minora, a cărei vârstă nu a fost precizată, și-a contactat profesoara pe Messenger și i-a cerut ajutorul, pentru că nu știa cum să procedeze.

Fata a continuat să schimbe mesaje cu profesoara, iar între timp Garda Civilă a început operațiunea prin care minora urma să fie extrasă din familie. Astfel, ea a fost îndrumată să iasă din casă dimineața devreme, în jurul orei 4:00, iar în fața clădirii a fost așteptată de serviciile sociale, scrie Digi24.ro

G Ad:

 

 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro