Româncă DISPĂRUTĂ în Italia, găsită după două luni de căutări disperate. A trăit un adevărat COȘMAR
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
O adolescentă de naționalitate română, dispărută în Italia a fost sechestrată 58 de zile de către trei tineri.

O româncă a trăit clipe de coșmar în Italia după ce a fost sechestrată timp de 58 de zile de către trei tineri, scrie Adevărul.ro, citând La Nazione. Elena Miruna Nemţeanu, o tânără în vârstă de 17 ani, a fost găsită după două luni de căutări disperate. Potrivit poliției italiene ea a fost sechestrată și agresată de trei tineri români.

Inițial se presupunea că tânăra a plecat voluntar de acasă, dar în cursul zilei de 5 octombrie ac, tatăl adolescentei a primit un mesaj pe telefonul mobil, de la un amic al fetei, prin care era anunţat despre locul exact în care i se află fiica. Familia fetei a alertat imediat poliția. 

"Nu a fost vorba despre o dispariţie voluntară. Fata a spus că a fost victima unor constrângeri fizice grave şi a violenţei. A spus că a fost lovită de mai multe ori cu picioarele, pumnii şi palmele, precum şi că a fost legată”, a spus avocatul fetei, citat de La Nazione.

Imediat ce a ajuns acasă, tânără a fost dusă la spital pentru a fi supusă unei expertize medicale. Cei trei tineri români sunt acum cercetați de polițiștii italieni pentru răpire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel