Româncă din Italia, găsită moartă pe un câmp
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cadavrul unei românce de doar 20 de ani a fost găsit în cursul zilei de luni în Busto Arsizio, o localitate din apropierea orașului Milano, din Italia. Trupul se afla într-o stare avansată de degradare. 

Femeia a fost găsită întâmplător de un bărbat care tăia iarba pe terenul său. Câteva minute mai târziu, poliția sosea la fața locului, pentru a începe investigațiile.

Potivit ilsussidiario.net, este dificil de înțeles cum a murit tânăra româncă, deoarece trupul ei era într-o stare avansată de degradare, iar medicii legiști nu au putut să tragă nicio concluzie după primele cercetări.

Familia nu a anunţat dispariţia fetei 

Lângă cadavrul femeii a fost descoperit o carte de identitate, ce aparținea unei românce în vârstă de 20 de ani. Conform sursei citate, acesta nu ar fi avut relații strânse cu familia, motiv pentru care dispariția nu a fost raportată autorităților. 

Autopsia, programată programată pentru 29 august, ar putea scoate la iveală mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs decesul. Între timp, polițiștii continuă cercetările.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel