Româncă de 26 de ani, ucisă de iubit în Spania. Aveau împreună un copil minor, care locuiește în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Româncă de 26 de ani, ucisă de iubit în Spania / Foto: Pixabay, de Geralt
Româncă de 26 de ani, ucisă de iubit în Spania / Foto: Pixabay, de Geralt
O româncă în vârstă de 26 de ani a fost ucisă de iubit în Spania.

O româncă a fost ucisă de iubit în Spania. Garda Civilă l-a arestat deja pe presupusul ucigaș al tinerei de 26 de ani, de naționalitate română. Infracțiunea a fost comisă la periferia orașului Montemayor, în dimineața zilei de sâmbătă, au confirmat surse apropiate anchetei, scrie ABC de Sevilla.

Garda Civilă a confirmat că bărbatul a fost arestat în municipiul San Clemente, din provincia Cuenca. Este un oraș cu puțin peste 7.000 de locuitori care se află la peste 300 de kilometri de locul unde s-au petrecut evenimentele.

Este vorba despre un român în vârstă de 30 de ani care a avut o relație romantică cu victima. Presupusul criminal a fugit de la fața locului după ce a agresat-o pe femeie și de atunci a fost de negăsit. În aproximativ 24 de ore, el a fost localizat și reținut de forțele de securitate, într-o amplă operațiune la care au participat și agenți ai Comandamentului Córdoba.

Cei doi au un copil împreună

Victima și agresorul erau împreună și au un copil minor care locuiește în România. În Spania, s-au mutat dintr-un loc în altul pentru a lucra la câmp. Ambii au plecat la Montemayor recent cu alte 10 persoane, după cum a confirmat primarul Antonio García. Toți locuiau într-o fermă de la marginea orașului.

Bărbatul a luat-o pe femeie cu mașina de la ferma la care locuiau și apoi a atacat-o. Cei doi s-au certat din motive necunoscute. Surse din anchetă au confirmat pentru ABC că tânărul a lăsat-o pe femeie grav rănită, abandonată lângă Fuente Nueva, la câțiva metri de casă. Atacatorul a fugit apoi. Conform presei spaniole, ar fi fost de față și un văr al suspectului, în vârstă de 15 ani, care a fost și el rănit și este la spital.

Zilierii nu aveau aproape nicio legătură cu orașul, deoarece de obicei nu locuiau acolo și nici nu erau înregistrați. Din acest motiv, a indicat primarul  din Montemayor, este greu de știut pe ce exploatație agricolă au lucrat zilnic. Totuși, se presupune că aceștia munceau la culesul usturoiului. Polițiștii spanioli continuă ancheta în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel