Româncă concediată după o noapte petrecută cu Orlando Bloom
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Viviana Ross, o româncă în vârstă de 21 de ani, care lucra la un hotel de lux londonez, a fost concediată după ce managerul hotelului a găsit-o  în camera în care era cazat actorul Orlando Bloom, actorului din „Piraţii din Caraibe".

Una dintre prietenele sale a mărturisit că Viviana nu regretă deloc faptul că a fost concediată, noaptea de sex incredibil cu Orlando Bloom compensând din plin acest disconfort.

"S-a născut o adevărată electricitate între ea și Orlando, din clipa în care s-au văzut pentru prima dată. Mi-a spus că timpul pe care l-au petrecut împreună a fost nemaipomenit și că este un bun amant", a povestit prietena româncei.

După ce au schimbat câteva vorbe, Orlando a invitat-o pe Viviana în camera lui, iar tânără nu a stat pea mult pe gânduri.

"Mi-a spus că ce s-a petrecut între ei a fost ca un foc de artificii. Au băut gin tonic și au început să se sărute. El a fost cel îndrăzneț și a făcut prima mișcare. Stătea de cinci zile în hotel, iar tensiunea  dintre ei se acumulase în tot acest timp", a continuat povestea prietena Vivianei.

Dimineață, Bloom a părăsit-o pe Viviana în camera de hotel, având stabilite mai multe interviuri. Viviana l-a așteptat în pat, la fel de goală cum petrecuse noaptea. Spre ghinionul ei, în apartamentul ocupat de Bloom a intrat chiar managerul hotelului. "Lucrezi aici?", a întrebat-o bărbatul. La câteva minute după ce i-a spus managerului că este angajată a hotelului, tânăra a primit un SMS prin care i s-a comunicat faptul că tocmai a fost concediată, potrivit stirilekanald.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel