Data publicării:

Român împușcat de un preot român, la Muntele Athos, în timpul unei vânători de pisici

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
roman impuscat. FOTO: Freepik @freepic.diller
roman impuscat. FOTO: Freepik @freepic.diller
Un preot român de la Muntele Athos a vrut să împuște o pisică, dar a nimerit un om, un muncitor român.

Un bărbat român de 51 de ani, care lucra ca muncitor necalificat la un schit de pe Muntele Athos a fost împușcat în picior de către un preot, tot român. Motivul este unul halucinant, preotul fiind deranjat de prezența unei pisici pe care a vrut să o împuște, fără să țină cont că pisica se afla chiar lângă muncitor.

Astfel, bărbatul a fost împușcat în ambele picioare, fiind necesară intervenția medicilor, arată Antena 3 CNN.

Potrivit sursei menționate, preotul ar fi cerut rănitului să declare că a fost împușcat la o partidă de vânătoare de mistreți.

Ajuns la spital, unde starea acestuia nu este una foarte bună, fiind posibil să îi fie amputate ambele picioare, bărbatul și-a schimbat declarația, spunând ce s-a întâmplat de fapt, astfel că pe numele preotului a fost deschis un dosar penal.

”Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit poc.

Pe loc am căzut jos, ca și cum aș fi fost izbit de mașină. Ce a căutat el cu pușca la 3-4 metri de mine? Și mi-a prins și piciorul drept, și piciorul stâng”, a declarat bărbatul rănit, potrivit Știrile Pro TV.

Sora bărbatului rănit cere ajutorul autorităților de la Salonic, iar potrivit sursei menționate, aceasta îl acuză pe preotul-vânător și susține că ”i s-a promis că va fi dus în România și că va avea grijă de el, l-a lăsat în spital să i se scurgă zilele, nefăcându-i absolut nimic până când nu a ajuns familia aici”.

Citește și: Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce și-a împușcat sora în cap cu un pistol de air soft

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel