Român căutat de FBI, găsit în București. Se dădeau 750.000 de dolari recompensă pentru informații despre el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - SNPPC
Facebook - SNPPC
Un bărbat căutat de FBI încă din 2012 a fost prins de poliția bucureșteană.

Un român căutat de FBI pentru înșelăciuni, spălare de bani și falsificare de pașapoarte a fost prins de polițiștii Secției 2 din București.

„Polițiști din cadrul Secției 2 au depistat o persoană pe numele căreia este emis un mandat de arestare provizorie de către autoritățile judiciare FBI – SUA. În jurul orei 12:30 cei doi polițiști l-au depistat pe bărbatul de 40 de ani, cercetat de autoritățile americane pentru săvârșirea infracțiunilor de asociere în vederea săvârșirii de înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte și trafic cu mărci de servicii contrafăcute”, anunță un comunicat.

Dumitru Daniel Bosogioiu era căutat de FBI din 2012, recompensa pentru informații care ar duce la arestarea sa fiind de 750.000 de dolari.

Reacția SNPPC: Felicitări colegilor noștri

„Astăzi, 25.08.2021, unul din cei mai căutați infractori români, BOSOGIOIU DUMITRU DANIEL, pentru care era emis un mandat de arestare de către autoritățile judiciare *FBI -SUA* a fost depistat de colegii noștri din cadrul Secției 2 Poliție. Bosogioiu era urmărit general pentru săvârșirea de înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani , falsificare de pașapoarte și trafic cu mărci de servicii contrafăcute, fiind unul dintre cei mai căutați infractori de către FBI. Felicitări colegilor noștri din cadrul Poliției Capitalei - Secția 2 Poliție”, au scris reprezentanții SNPPC pe Facebook. 

A comentat la o poză și a fost prinsă de FBI

Poliția din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a prins-o pe Lorraine Graves, o suspectă din lista 'Most Wanted', după ce aceasta a comentat la o postare pe Facebook.

Femeia a întrebat despre banii oferiți drept recompensă pentru prinderea ei, la postarea Departamentului de Poliție din Tulsa, prin care se anunța că este dată în urmărire.

Ea a întrebat: ”Unde sunt banii pentru recompensă”, potrivit Insider. 

Vezi continuarea: Femeie din lista 'Most Wanted', prinsă după ce a comentat la o postare a Poliției / Foto

Vezi și: Ei sunt cei mai căutați 20 de infractori din Alba. Ce fapte au comis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel