Roman Abramovici, JOCURI MURDARE privind fotbaliștii
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
abramovici
abramovici
Au apărut noi informații privind sumele de bani deținute de Roman Abramovici în paradisuri fiscale. Iată ce a făcut acesta.

Proprietarul Chelsea, Roman Abramovici, ar fi deținut investiții secrete în fotbaliști care nu aparțin clubului său, potrivit unei anchete. Printre jucătorii pe care magnatul i-a deținut, se numără Andre Carrillo, fotbalist care a jucat împotriva echipei Chelsea în meciurile din Liga Campionilor. Abramovici deținea drepturi asupra jucătorilor printr-o firmă cu sediul în Insulele Virgine Britanice.

Purtătorul de cuvânt al magnatului rus a subliniat că nu au fost încălcate reguli sau reglementări, în condițiile în care practica a fost interzisă în Premier League în 2008 iar la nivel internațional în 2015.

Roman Abramovici avea bani în paradisuri fiscale

În decembrie 2016, un raport de activitate suspectă a fost depus de o bancă pe numele lui Abramovici. Aceștia au identificat mai mult de 1 miliard de dolari din „plăți suspecte care implică companii offshore”. Raportul a confirmat că mare parte din acțiuni erau „deținute de Roman Abramovici, unul dintre cei mai puternici oligarhi ai Rusiei, cu legături strânse cu Moscova și Vladimir Putin”, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel