Rolul Denisei în plecarea lui Flick de la Radio ZU. ”Domnul rimă” rupe tăcerea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Flick / captură foto podcast Cătălin Măruță
Flick / captură foto podcast Cătălin Măruță
Flick a dezvăluit ce a stat în spatele hotărârii sale de a pleca de la Radio ZU.

S-au produs schimbări mari în viața lui Flick. A cunoscut-o pe Denisa, alături de care a decis să-și întemeieze o familie, ulterior avea să părăsească familia ZU, gurile rele spunând că apariția Denisei în viața lui ar fi fost factorul decisiv. 

Flick a dezvăluit, recent, motivul din spatele plecării sale. „A fost o ruptură bruscă și, întâmplător, asociată cu etapa din viața mea cu căsătoria. S-au întâlnit chestiile astea pur întâmplător. Mulți au asociat căsătoria cu plecarea de la radio și au încercat să găsească o legătură între ele. (...) N-aș putea spune că soția sau căsătoria a fost un factor determinant în plecarea mea de la ZU, dar a contat. O parte dintre proiectele pe care le fac și le voi face au legătură și cu ea, astfel că a trebuit să mă rup de undeva”, a spus Flick în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Sunt momente în care trebuie să alegi. Poate fi o dovadă de curaj. Marile realizări s-au întâmplat datorită faptului că oamenii au ieșit din zona de confort”, a spus acesta.

„M-am despărțit de radio în condiții extrem de amiabile, în condiții super ok!”, a subliniat Flick.

Cine l-a înlocuit pe Flick la Radio ZU

Cuza este noua vedetă Radio ZU. „Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam (n.r. râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste două ore de emisiune de luni până joi, și trei ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat.”, declara Cuza, potrivit radiozu.ro

„Recunosc că mi l-am dorit foarte tare pe Cuza. Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că, dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Tîrgu Jiu, la radio!”, a declarat Răzvan Popescu. 

Și pentru că are ocazia să lucreze alături de un om cu multă experiență în radio, Cuza a completat: „Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să „fur” din pasiunea pe care o are el. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai... vreau să învăț tot!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel