Roger Federer a ajuns în România. Mesajul Poliţiei de Frontieră
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Roger Federer
Facebook Roger Federer
Fostul număr 1 mondial ATP, elveţianul Roger Federer, a ajuns în România. 

"A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer!", a transmis Poliţia de Frontieră pe pagina de Facebook. 

Roger Federer ar fi în ţara noastră pentru a filma o reclamă, afirmă sursele Digi24

Federer s-a retras din activitate 

"Iubesc să câştig, dar, dacă nu mai eşti competitiv, e mai bine să spui stop. Nu cred că mai am nevoie de tenis. Sunt fericit cu alte lucruri acum, mă bucură să îi văd crescând pe băieţii mei, sunt super-fericit când fetele mele vin acasă cu o notă bună. Tenisul e încă o parte din mine, dar nu mai înseamnă identitatea mea. Vreau să rămân un om de succes, vrea să pun multă energie în ceea ce fac, dar aceste lucruri se pot realiza şi în afara sportului. Ştiu că o carieră profesionistă nu poate dura la infinit şi sunt ok cu asta", a spus marele campion elveţian pentru publicaţia olandeză Algemeen Dagblad, citat de Eurosport.

'Am muncit mult ca să revin la cel mai bun nivel al meu şi să fiu competitiv. Ştiu însă de asemenea care sunt limitele corpului meu şi capacităţile mele. Iar ultimele mesaje ale corpului meu au fost clare', a scris Federer, care s-a născut pe 8 august 1981. 'Iar în cele din urmă ţie, tenisului, te iubesc şi nu te voi părăsi niciodată', a încheiat sportivul născut la Basel scrisoarea sa. Federer nu a mai participat la nicio competiţie de la ediţia din 2021 de la Wimbledon.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel