Robu publică actele de studii și adresa și îl invită pe Fritz să facă la fel: Surpriză!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicolae Robu
Nicolae Robu
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a publicat, miercuri, actele de studii și cartea de identitate, unde se vede adresa de domiciliu, și îl invită pe actualul edil, Dominic Fritz, să facă la fel. De la alegerea lui Fritz, s-a spus că nu are domiciliul în orașul de pe Bega.

Consiliul Local Timișoara a adoptat două hotărâri care prevăd obligația aleșilor locali și a șefilor din Primărie de a-și publica pe pagina Primăriei fotocopii după diplomele de studii pe care au spus că le au și după actul în care este înscrisă localitatea lor de domiciliu.

„Accentuez: localitatea de domiciliu, așa cum cere Codul Administrativ, nu localitatea de rezidență sau de domiciliu flotant. În mod normal, aceste proiecte ar fi trebuit să treacă într-un minut fiecare, dacă nimeni nu ar avea nimic de ascuns”, a spus Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei.

El acuză că toți consilierii USR PLUS „au luptat cu înverșunare, pur și simplu” ca proiectele să nu se adopte, ținând cont că, de la alegerea lui Dominic Fritz în funcția de primar, s-a spus că acesta nu ar avea domiciliul în Timișoara: „Când colo, SURPRIZĂ! Toți consilierii USRPLUS au luptat cu înverșunare, pur și simplu, O ORĂ ÎNTREAGĂ (!!!), ca proiectele să nu se adopte!”

„Până la urmă, cu toată opoziția, cele două proiecte au trecut la vot. Eu și sunt convins că la fel ați fi făcut oricare dintre dvs aș fi spus: salut proiectele, trebuie să fim transparenți, deci, vă îndemn pe toți, indiferent de partid, să le votați. Și astăzi (miercuri - n.r.), mi-aș fi și publicat acele documente, să închei discuțiile”, a precizat, pe Facebook, Nicolae Robu.

Nicolae Robu consideră că, nepublicând aceste documente, atât primarul Dominic Fritz, cât și „unii dintre colegii lui” au lucruri de ascuns,

„Spus direct: au mințit că au diverse studii și de fapt nu le au, respectiv au mințit - a se citi: au făcut declarații în fals și uz de fals! - că au domiciliul în Timișoara, cum cere legea și nu îl au! Iată, ca să arăt cât de simplu este să faci ce cer cele două proiecte devenite hotărâri, eu, care nu sunt vizat de ele, vă prezint în atașament fotocopii făcute de mine cu telefonul - nu se cere mai mult de atât!- după documentele cerute. Aștept ca și domnul Fritz să facă la fel”, susține Robu.

Diplomele de Bacalaureat, de licență și de doctorat, precum și cartea de identitate ale lui Nicolae Robu au fost publicate pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel