Roberta Anastase ar fi vrut gimnastică, dar avea „segmentele“ prea lungi. Aşa că s-a făcut preşedintele Camerei Deputaţilor şi dă plachete sportivilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
anastase
anastase

Dacă ar fi lasat-o părinţii, poate nu ar fi fost astăzi politician, ci handbalistă. Dacă ar fi avut „segmentele“ mai scurte, poate că ar fi fost gimnastă. Dar cum destinul lucrează, câteodată, împotriva noastră, Roberta Anastase a ajuns preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Îmi place când sunt fete în competiţie, pentru că sunt graţioase. Mi-am dorit să fac handbal, dar nu m-au lăsat părinţii, apoi, mi-am dorit să fac gimnastică, dar m-au respins, că aveam segmentele prea lungi", a povestit, miercuri, Anastase, după o întâlnire cu echipa feminină de spadă a României.

Roberta Anastase le-a înmânat campioanelor mondiale la spadă „Placheta preşedintelui Camerei Deputaţilor“, arătând că aceasta este a doua întâlnire cu sportivii de performanţă ai României, după cea cu boxerul Lucian Bute, transmite Mediafax.

La această manifestare au fost invitaţi deputaţi de la toate grupurile parlamentare, dar nu au venit decât câţiva parlamentari ai PDL, printre care şi liderul acestora, Mircea Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel