Robert Turcescu: Îmi e milă de Mircea Badea
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
turcescu
turcescu

Ironizat de Mircea Badea din cauza melodiei înscrisă la Eurovision, Robert Turcescu i-a replicat realizatorului de la Antena 3. Turcescu a declarat că Badea nu îi provoacă nicio încordare, ba din contră, îi provoacă milă.

"Nu o să-i adresez cuvinte injurioase sau nu o să ne batem. El insinuează că-s prea negru, că am un ten închis. Mai nou sunt gay. Consider că deja lucrurile nu mai sunt în limita ironiei. E o degradare accelerată a personajului. Cred că are nişte probleme pe care ar putea să le rezolve consultând un psiholog", a dclarat Turcescu, luni seara la o emisiune TV.

 "Mircea Badea nu îmi provoacă nicio încordare, ci un sentiment de milă. Deși, trebuie să recunosc că într-o anumită perioadă mi s-a părut un personaj care putea să facă lucruri importante în televiziunea. Din păcate, e un fenomen de degradare accelerată în ceea ce îl privește pe Mircea Badea. Lucrul acesta este cumulat cu lipsa acută de lecturi și intrarea într-un șablon. Lucrurile devin usor bizare", a mai  spus Robert Turcescu.

 Mircea Badea a luat peste picior, în emisiunea sa din 11 februarie 2013, participarea lui Turcescu la Eurovision şi piesa cu care s-a înscris în concurs.

 "El săracu e artist, e sensibil. El e Bambi mă, e o căprioară! Eu sunt Bocănilă! Cum să nu-ţi placă? De ce? Doar pentru că e rom? Eu credeam că se duce la popo-festival", este unul dintre comentariile lui Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel