Robert Negoiță, plângere penală la Parchetul General împotriva lui Nicușor Dan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto: Agerpres
foto: Agerpres
Primarul Robert Negoiță a mers vineri dimineață la Parchetul General, unde a depus o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, edilul Capitalei.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a mers, vineri dimineață, la Parchetul General, unde a depus o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

„Am vrut să colaborăm cu Primăria Generală pentru a rezolva problemele importante ale acestui oraș. Mă refer la fluidizarea traficului care generează poluare și respirăm otravă. Speranța de viață este mult redusă din cauza calității aerului.

În această săptămână am avut o problemă gravă în fața Primăriei Sectorului 3 și în fața Școlii 80, în sensul în care noi am început, conform discuțiilor cu Primăria Generală, o lucrare, pe care dânșii nu ne-au lăsat să o finalizăm și nu ne lăsau să refacem partea pietonală, să creăm condiții de circulație pentru elevii din școală.“, a zis Robert Negoiță.

„Eu nu doresc așa ceva, ci colaborare. Astăzi sunt deschis la orice discuție în ideea de a rezolva impasul. Eu am o plângere penală împotriva primarului general și împotriva persoanei fizice Nicușor Dan, de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu. Avem proiecte ale Primăriei Sector 3, transmise de mai mulți ani către Primăria Generală, proiecte care nu au fost promovate niciodată.

Avem un document semnat de primarul general care interzice colegilor din Primărie să elaboreze acel document. Faptul că nu emit acel document este abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Faptul că interzice colegilor să elaboreze acel document, înseamnă instigare la abuz în serviciu și comitere de infracțiuni.“, a mai precizat Robert Negoiță.

„Nu-l găsesc pe primarul general nici la telefon, nu răspunde nici la mesaje“, a mai punctat primarul Sectorului 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel