Robert Negoiță, foc și pară. Pasajul blocat de Nicușor Dan. ”Am fi consumat tone de combustibil mai puțin”
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a vorbit despre blocajele întâmpinate din cauza primarului general, Nicușor Dan.

"Avem proiecte mari, foarte importante şi așa e normal- să finalizăm proiectele pe care le-am început. Și nu sunt proiecte fără însemnătate, nu sunt proiecte fără impact, pe care le putem lăsa nefinalizate. Şi aici mă refer la Hala Laminor, Parcul Pantelimon, Parcul Acvatic, pasajele care sunt absolut necesare, reabilitarea termică.

Mai este nevoie de câțiva ani să finalizăm aceste proiecte, mai ales că o parte din pasaje nu ne-a lăsat primarul general să le facem pentru că, dacă ne-ar fi lăsat, acum erau gata şi asta înseamnă că am fi avut zeci de mii de tone de Co2 mai puţin în aerul pe care îl respirăm în fiecare an - mai puţină otravă în aerul pe care îl respirăm. Ştiţi bine că, în Bucureşti, speranţa de viaţă, față de media pe ţară, este cu vreo 4-5 ani mai jos. Asta din cauza poluării.

"Primarul general ne blochează"

Și, din cauză că primarul general ne blochează, iată că, în continuare, petrecem timp în trafic - undeva la 4 milioane de ore petrecute în plus în trafic în fiecare an doar din cauza faptului că nu există pasajele pe Mihai Bravu, care ar fi fluidizat traficul.

Am fi ajuns mult mai repede la destinație şi am fi poluat mai puţin. Şi, evident, zeci de tone de combustibil consumat mai puţin în fiecare an. Iată, bani pe care noi i-am fi economisit şi cu care putea să facem atât de multe lucruri", a spus Robert Negoiță, la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel