Robert Negoiță face o sală de spectacole de trei ori cât Sala Palatului. Va fi reabilitată o clădire de 10.000 de mp de pe vremea lui Ceaușescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre reabilitarea unei clădiri de pe vremea lui Ceaușescu, de 10.000 de mp! 

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, despre o sală de spectacol. ”Dacă ar fi să faceți... Bucureștiul nu are” i-a spus Bogdan Chirieac. ”Cineva v-a... dat aceste detalii?” a întrebat primarul, care a dezvăluit: ”Lucrăm la un proiect, o sală multifuncțională de peste 10.000 de locuri, tot în zona Hala Laminor”. 

”E o super știre asta! Sala Palatului are 3000 de locuri. A dvs. va avea 10.000?” a întrebat analistul politic. ”Peste 10.000” a plusat Robert Negoiță. 

Sala va fi una multifuncțională, unde se vor putea ține atât spectacole culturale, cât și competiții sportive. ”Am cumpărat pe lângă Hala Laminor și o alta de aproape 10.000 de mp. Acea hală despre care n-am făcut vorbire până acum va fi reabilitată, consolidată și-n acea clădire va fi amenajat acest spațiu. Deci este o clădire existentă, construită pe timpul lui Ceaușescu” a spus Robert Negoiță, în premieră, la DCNews. 

Acum se lucrează la proiect, a mai precizat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel