Robert Negoiță: Este inadmisibil cum își bate joc de noi PMB. Rușine Primăria Generală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Robert Negoiță. Sursă foto: Facebook Robert Negoiță
Robert Negoiță. Sursă foto: Facebook Robert Negoiță
Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, susține pe pagina sa de Facebook că c irculaţia se blochează zilnic pe strada Victor Brauner, din cauza unei autorizaţii de construire a Municipalităţii de trei luni pentru 150 de metri de ţeavă, susţine primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă. 

„Suntem pe strada Victor Brauner, aici unde se blochează circulația în fiecare zi. Azi de dimineaţă, eu am stat aici aproape jumătate de oră. Era blocat până în Pallady. Era blocat inclusiv Pallady.

Este inadmisibil cum își bate joc de noi Primăria Generală, care pentru o țeavă de o sută și ceva de metri dă autorizație pentru 3 luni de zile pe una dintre cele mai circulate străzi din București, pe strada Victor Brauner. Astăzi, când am fost eu aici de dimineaţă, la ora 08:00, nu era nimeni. Nu era dirijată circulaţia, nu lucra nimeni aici”, spune Robert Negoiţă într-un clip video postat, marţi, pe Facebook. 

„Rușine Primăria Generală, rușine primar general. Cum să dai pentru 150 de metri de țeavă autorizație pentru trei luni? Noi facem două pasaje în patru luni jumătate și voi dați pentru trei luni de zile să blocheze circulația pe Victor Brauner? Dar nu aveți puțină jenă? (...) O rușine pentru țara asta, o rușine pentru România!”, a mai precizat Robert Negoiţă.

El a menţionat că a chemat Poliţia Locală pentru a interveni în cazul circulaţiei blocate pe bulevardul Pallady. În opinia sa, lucrările ar trebui să dureze maxim o săptămână.

„Dacă nu, daţi-ne nouă, să vedeţi cum se poate face o lucrare de genul acesta într-o săptămână, nu trei luni”, a adăugat Robert Negoiţă.

VEZI ȘI: Robert Negoiță s-a filmat îmbrățișând un copac: Domnule Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali. Scoateți-l, că nu vă place verdele, frumosul / video

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, s-a filmat în timp ce lua în brațe un copac de pe Bulevardul I. C. Brătianu.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a postat pe Facebook un videoclip în care îmbrățișează un copac de pe Bulevardul I. C. Brătianu din București. 

„Un aliniament de copaci atât de frumos și necesar în mijlocul Bucureștiului, mai ales acum, vara și e foarte cald. Ne face bine puțină umbră, răcoare și aer curat unde e multă poluare. Avem nevoie de cât mai mulți copaci. (…)

Trebuie văzut pe Google cum arăta acum 10 ani de zile, era o rușine. Și chiar dacă nu ține de Primăria Sector 3, că nu e administrat de noi, am făcut noi treaba asta aici. Am venit și am edificat acest spațiu verde cu copaci, cu lavandă, cu aceste piedici, astfel încât să descurajăm circulația pietonală, e foarte periculos.  Apropo domnule primar general Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/robert-negoita-s-a-filmat-imbratisand-un-copac-domnule-nicusor-dan-astia-sunt-copaci-ilegali-scoateti-l-ca-nu-va-place-verdele-frumosul-video_917811.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel