Data publicării:

Robert Negoiță, imaginile pe care nimeni nu vrea să le vadă

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Robert Negoita
Robert Negoita
Robert Negoiță, într-un mesaj publicat pe Facebook, a scris despre cum s-au mobilizat unele persoane, văzând că terenurile private din apropierea caselor lor se transformă în gropi de gunoi.

Robert Negoiță a postat următorul mesaj pe Facebook: "Aceste fotografii au fost facute, in cursul zilei de ieri, pe Strada Valsanesti, de cativa locuitori din zona. Satui sa vada cum terenurile private din apropierea caselor lor se transforma in gropi de gunoi, oamenii s-au mobilizat si au sesizat imediat PLS3 la 021/9543. Din pacate, pana la sosirea echipajelor, soferul care descarcase gunoaiele plecase.

Cetatenii au pus la dispozitia Politiei Locale S3 fotografiile facute si au acceptat sa fie martori, astfel incat, echipajele au putut demara procedurile pentru identificarea proprietarului auto in cauza.

Acesta este invitat la sediul DGPL, iar persoana care a depozitat deseurile provenite din constructii risca o sanctiune cuprinsa intre 2.000 si 3.000 de lei, conform HCGMB 120/2010. Totodata, se va verifica daca se detine aviz pentru transportul de deseuri eliberat de PMB. Din nefericire, unii si-au facut un obicei din a se debarasa de gunoaiele voluminoase pe terenurile private de la periferire orasului. De-a lungul timpului, am prezentat atat actiunile PLS3 care a reusit sa surprinda "in actiune" pe unii dintre acesti indivizi, cat si actiunile voluntare ale noastre de igienizare a terenurilor respective. Totusi, proprietarii acestor terenuri trebuie responsabilizati, in sensul in care au drepturi, dar si obligatii, de aceea, cei care nu isi igienizeaza terenurile si nu si le ingrijesc risca, la randul lor, sanctiuni. #iLoveS3 #SectorCurat".

Iată imaginile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel