Robbie Williams recunoaște totul despre operațiile estetice pe care le are
Data publicării:
Autor: Bianca Ștefan
WhatsApp
Cântărețul britanic Robbie Williams recunoaște că s-a supus de mai multe ori operațiilor estetice pentru a se menține tânăr. Printre retușurile la care s-a supus, cele mai frapante au fost injectarea cu botox și micșorarea bărbiei.

Chirurgii esteticieni recunosc că în ultimii ani a existat o creștere semnificativă a bărbaților care frecventează clinicile pentru îmbunătățiri estetice. Dermatologul Ross Perry declară că "Este destul de clar că Robbie a folosit botoxul pentru a-și îmbunătăți fruntea și sprâncenele. Pielea lui este, de asemenea, în cele mai bune condiții, lucru produs în urma tratamentelor cu laser, care ajută la eliminarea semnelor cauzate de Soare sau semnele de îmbătrânire. ", relatează ziarul spaniol ABC.

Majoritatea starurilor evită să vorbească despre operațiile estetice la care se supun. Robbie Williams, însă, nu a evitat niciodată să vorbească despre retușurile la care s-a supus. "Mi-am injectat botox și mi-am retușat bărbia, iar acum nu-mi mai pot mișca nici fruntea!", a declarat artistul în momentul în care i-a fost înmânat premiul "Music Icon", din cadrul galei Attitude Awards.

De asemenea, Robbie Williams, care promovează noul său album "Heavy", susține că încă îi pasă de aspectul fizic, dar că dieta din timpul ultimului tur a fost foarte drastică, a pierdut 7 kilograme în 5 zile. Acum, tot ceea ce face este să mănânce sănătos, cu mai puțini carbohidrați și zahăr. Artistul recunoaște că a început să refolosească hainele pe care le purta în anii '90.

Cântărețul britanic a concertat vara trecută la București, în cadrul turneului mondial, "Let Me Entertain You"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel