Rivalitate Ronaldo - Messi, singurii ce au obţinut de cinci ori Balonul de Aur
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Cristiano Ronaldo a făcut o paralelă între el şi Messi, aducându-i laude principalului său competitor la trofee.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a făcut o paralelă între el şi cealaltă mare vedetă a fotbalului, Lionel Messi, pe care l-a lăudat, amintind însă că el a câştigat de mai multe ori Liga Campionilor decât jucătorul Barcelonei, scrie site-ul eurosport.fr.

Pentru serviciul de streaming video DAZN, Cristiano Ronaldo a evocat din nou rivalitatea istorică dintre el şi Messi, singurii fotbalişti ce au obţinut de cinci ori Balonul de Aur.

Atacantul lui Juventus a vorbit fără ocolişuri despre această rivalitate: "Diferenţa dintre noi este că eu am am jucat la echipe diferite şi am şi câştigat Liga Campionilor cu echipe diferite."

Golgheterul all-time al naţionalei Portugaliei a câştigat de cinci ori Liga Campionilor, o dată cu Manchester United şi de patru ori cu Real Madrid. Argentinianul a triumfat de patru ori în această competiţie, doar cu Barca.

Ronaldo, laude pentru Messi

Ronaldo s-a lăudat de asemenea că a fost "şase ani la rând" golgheterul Ligii Campionilor. În sezonul 2014-2015, el a împărţit această postură cu Messi şi Neymar (2014-2015).

Odată efectuată această paralelă, Ronaldo nu a ratat ocazia de a-l lăuda pe marele său rival, cu care a fost mereu comparat.

"Messi este un jucător excelent de care lumea îşi va aminti nu doar pentru victoriile sale la Balonul de aur, dar şi fiindcă a progresat - la fel ca mine - an de an", a spus lusitanul.

"Sincer, de mulţi ani eu n-am mai văzut asemenea rivalitate între cei mai buni doi jucători. Sunt atâţia jucători pe care-i respect, ce rămân în top trei, patru sau cinci ani. Zece ani însă nu s-a mai întâmplat niciodată", a adăugat el.

Citește și: Ronaldo, mai tare ca Messi: Bani grei din postările pe Instragram

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel