Rishi Kapoor a murit, la o zi după Irrfan Khan
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Rishi Kapoor a murit, la o zi după Irrfan Khan
Rishi Kapoor a murit, la o zi după Irrfan Khan
Moartea lui Rishi Kapoor survine la doar o zi după cea a altui mare actor indian, Irrfan Khan, tot la Mumbai.

Actorul indian Rishi Kapoor, faimos pentru interpretarea a numeroşi eroi romantici în filmele de la Bollywood, au murit joi la Mumbai, după o îndelungată luptă cu cancerul, informează DPA. În vârstă de 67 de ani, Kapoor fusese internat la spitalul Sir HN Reliance Foundation, după ce acuzase dificultăţi de respiraţie.

Actorul a murit la ora locală 08:45 (03:15 GMT), după o luptă de doi ani cu leucemia, a precizat familia sa într-o declaraţie. Kapoor fusese diagnosticat cu cancer în 2018. După ce a urmat un tratament de aproape un an la New York, el se întorsese în Mumbai în septembrie anul trecut.

Rishi Kapoor - fiul celebrului Raj Kapoor

Vedeta provenea dintr-o cunoscută familie de actori, producători şi personalităţi ale teatrului şi şi-a făcut debutul în cinematografie în filmul tatălui său, Raj Kapoor, "Mera Naam Joker".

Rishi a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul principal din "Bobby", o poveste de dragoste pentru adolescenţi, lansată în 1973.

Pe parcursul următorilor 20 de ani, el a interpretat numeroase roluri de erou romantic, apoi a făcut tranziţia către roluri mai de substanţă şi blockbuster-uri în cadrul unei cariere întinse pe cinci decenii.

Moartea sa survine la doar o zi după cea a altui mare actor indian, Irrfan Khan, tot la Mumbai, amintește Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel