Data publicării:

RISC pentru nativii zodiei FECIOARĂ la început de an 2022: Mulți s-ar putea să aibă un ȘOC

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop Fecioară/ foto pexels
Horoscop Fecioară/ foto pexels
Nativii zodiei Fecioară încep anul 2022 cu Jupiter în casa a șaptea. 

”Jupiter a intrat în casa a șaptea. Casa a cincea este burdușită de planete, de la Soare, la Venus retrogradă, la Pluto, vis! Fiți mai atenți la copii, cei care au copii. Nu mai intrați în situații toxice pe plan relațional. Jupiter vine în casa a șaptea, Venus retrogradă în casa a cincea, pot reapărea oameni ca să vă arate unde ați greșit, nu ca să mai greșiți încă o dată. Apar oameni pe care s-ar putea să-i judecați sau s-ar putea să-i priviți prin prisma nereușitelor pe care le-ați avut. Nu vă grăbiți, nu judecați, lăsați oamenii să vină în viața voastră, să-i cunoașteți, experimentați, testați, vedeți ce se întâmplă, fiți curioși pe plan relațional și lăsați lucrurile să se așeze. Pentru câteva luni, dacă v-ați dorit să divorțați, aveți toată susținerea astrelor, absolut toată. Un risc există totuși, să nu căutați relații care să vă scoată din anumite relații. Evitați pe cât posibil acest lucru.

Dacă sunt mici neînțelegeri peste care n-ați trecut, puteți să treceți. Focusul la voi este relația în care sunteți și trebuie să faceți ceva conștient: munciți mai mult la partea personală decât la partea profesională. Vorbim acum de inima voastră, de sufletul vostru, de iubirea de sine. Mulți s-ar putea să aibă un șoc: dom`ne, da` ce am făcut eu pentru mine în 2021 sau pentru mine în general, alții au ținut cont de părerile mele sau doar eu am ținut cont de părerile altora? 

În zona relațională e de muncă. În același timp, încercați să nu intrați în conflicte cu familia, că nu are rost” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 3 - 9 ianuarie 2022. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

”Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. (...) 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.” arată Astrosens despre anul 2022. Vezi mai mult aici

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel