Rinoplastia și riscul de a te sufoca. Cine și cum face operația, explică Dr George Mincu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Remodelarea nasului, adică rinoplastia, este o intervenție chirurgicală care, dacă nu e făcută corect și cu păstrarea funcțiilor acestui organ, riști să nu mai poți respira, mai ales noaptea, a explicat, EXCLUSIV la DC News și DC Medical, dr George Mincu, medic primar ORL și doctor în științe medicale.
Dr George Mincu, medic primar ORL, doctor în științe medicale și șeful Departamentului de ORL și Chirurgie Cervico-Facială de la Spitalul Clinic Sanador, spune că este important ca rinoplastia – operația de remodelare a nasului - să fie făcută de specialiști ORL, pentru este vital să păstrăm nealterate funcțiile nasului, în mod special cea respiratorie.
 

Funcțiile nasului trebuie păstrate intacte

„Intervențiile la nivelul nasului, consider eu, ar trebui făcute de către un medic ORL-ist, deoarece în ciuda satisfacției pacientului care vine hotărât să-și facă operație estetică, nu trebuie ignorat că nasul este un organ care îndeplinește niște funcții. Și ulterior, deși pacientul va fi mulțumit de noul său aspect, va avea mult de suferit", a atenționat specialistul, EXCLUSIV la DC News și DC Medical.

Citeşte mai multe pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel