Data actualizării:
Data publicării:

Rihanna și A$AP Rocky se pregătesc de nuntă

Autor: Julia Pandi | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram @badgalriri
Foto: Instagram @badgalriri
Rihanna se pregătește de nuntă, după ce a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Celebra cântăreață și tatăl copilului ei, rapperul A$AP Rocky, ar fi stabilit deja locul în care va avea loc marele eveniment, potrivit presei din străinătate, conform Spynews.

Rihanna vrea să se căsătorească în țara ei natală cu tatăl copilului său, A$AP Rocky, potrivit publicației britanice Mirror.

Pregătirile de nuntă ar fi în toi, având în vedere că evenimentul ar urma să aibă loc după ce starul internațional va aduce pe lume primul ei copil.

Rihanna și A$AP Rocky se pregătesc de nuntă

Cântăreața ar vrea ca nunta să fie organizată în țara ei natală Barbados și ar fi decis ca prim-ministrul statului să-i fie nașă copilului ei.

“Rihanna este îndrăgostită nebunește de A$AP. Au o legătură strânsă și ea a fost mereu destul de tradiționalistă. O să se căsătoreascî, cu siguranță. Le-a spus prietenilor că vrea să fie cu el pentru totdeauna și el a spus același lucru. Nu se știe data nunții, dar nu o să fie înainte de nașterea copilului. Ea a vrut mereu să se căsătorească și A$AP este persoana ei pentru veșnicie. Nunta va fi în Barbados, pentru că ambii ai familie acolo, este locul care i-a adus împreună și are un loc special în inimile lor”, a transmis o sursă apropiată cuplului, pentru Mirror.

Săptămâna trecută, Rihanna a anunțat că este însărcinată cu o serie de fotografii în care își arată burtica de gravidă pe străzile din New York.

Relația dintre cântăreață și rapperul A$AP Rocky a fost confirmată în noiembrie 2020, după ce ea s-a despărțit de miliardarul arab Hassan Jameel, alături de care a fost timp de trei ani.

VEZI ȘI: Rihanna este însărcinată. Primele imagini cu burtica

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil. 

Rihanna este însărcinată. Artista în vârstă de 33 de ani și iubitul ei, A$AP Rocky, vor deveni părinți anul acesta. 

Cei doi au făcut o ședință foto în New York, prin care au confirmat zvonurile din ultima perioadă. Cântăreața apare în imagini cu o burtică de gravidă destul de dezvoltată, semn că sarcina are deja câteva luni, scrie People. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel