Rihanna lansează Maternitywear, o colecție-capsulă dedicată mamelor. Ce aduce nou în lumea modei
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Rhianna vine cu produse noi pe piața de fashion pentru mame.

Într-o demonstrație de eleganță și stil, Rihanna, desemnată poate cea mai elegantă mamă din lume, a arătat că și sarcina poate fi asociată cu un aer modern și sofisticat. În prezent însărcinată cu al doilea copil cu partenerul ei, A$AP Rocky, artista caută mereu ocazii să iasă la rampă. De data aceasta cu artciole vestimentare unicat destinate gravidelor.

Bralette cu design unic

Linia sa Savage x Fenty, renumită pentru lenjeria intimă și ținutele confortabile de acasă, debutează acum o nouă colecție capsulă dedicată mamelor și viitoarelor mame, conform informațiilor oferite de WWD. Această nouă colecție, creată chiar de către Rihanna, surprinde trei modele inedite de bralette, alături de un tricou grafic supradimensionat. Disponibile într-o gamă variată de mărimi, de la XXS până la 4X, articolele sunt accesibile oricui, cu prețuri cuprinse între 35 și 60 de dolari.

„Noua capsulă destinată gravidelor are ca scop aducerea acelei încrederi și confort mamelor în fiecare etapă a călătoriei lor. Vreau să le reamintesc oamenilor că încă poți canaliza sexualitatea și te poți simți bine în timp ce ești părinte”, a declarat Rihanna.

Cele trei modele de sutiene bralette sunt inspirate de cele mai populare piese ale brandului și sunt disponibile într-o paletă bogată de culori. Acestea includ Bralette pentru gravide Savage X Cotton, Bralette pentru gravide Floral Lace și Bralette pentru gravide Savage Not Sorry.

Concepute special pentru proaspetele și viitoarele mămici, aceste modele pun accentul pe funcționalitate, oferind o gamă de caracteristici utile. Au deschidere cu o singură mână, bretele de alăptare complete (cu deschidere de la gât până la subraț), bretele reglabile în partea din față și un set de închizători pentru alăptare. În plus, închizătoarea din spate include un al patrulea rând pentru o potrivire ușor de reglat pe toată durata sarcinii.

Tricoul cu logo supradimensionat este un adevărat statement de modă, cu o inscripție îndrăzneață: „Make More Babies”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel