Urmărește emisiunea live
Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor. Ce avere are
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Rihanna
Foto Facebook Rihanna
Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume.

Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor. Ea a devenit astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, potrivit Forbes.

Artista a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, transmite BBC. Cea mai bogată femeie din showbiz, Oprah Winfrey, are o avere de 2,7 miliarde de dolari. 

Decizia de a-și lansa propriul brand de produse cosmetice, în 2017, pentru a face 'femeile de pretutindeni să se simtă incluse' i-a adus, patru ani mai târziu, unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Mare parte din averea sa, respectiv 1,4 miliarde de dolari, a fost dobândită din Fenty Beauty. Rihanna deține 50% din această companie. Cealaltă jumătate a brandului este deținută de Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault.

Artista în vârstă de 33 de ani mai are 3 miliarde de dolari de la compania de lenjerie intimă - cu o valoare estimată la 270 de milioane de dolari -, dar și din muzică.

Rihanna își închiriează cea mai scumpă vilă 

Rihanna a anunțat, recent, că închiriază cea mai scumpă vilă pe care o deține. Este vorba despre o casă din Beverly Hills, care are cinci dormitoare, şapte băi şi o bucătărie uriașă, un total de 7.628  metri pătrați, scria TMZ.

Conacul este superb și are o piscină, spa, o curte plus o sală de gimnastică. Dormitorul principal are vedere panoramică la Coldwater Canyon, plus un dressing, o baie de marmură și o terasă privată.

Cântăreața a cumpărat vila anul trecut. În schimbul imobilului, Rihanna a plătit 13,8 milioane de dolari. Cei care doresc să locuiască în casa Rihannei trebuie să plătească lunar o chirie în valoare de 80.000 de dolari.

Rihanna și-a vândut una dintre case

În septembrie 2020, Rihanna anunța că-și va vinde casa din Londra, Marea Britanie, pentru o sumă extrem de mare. Conform CNN, cântăreața din Barbados și-a dat în chirie proprietatea din Nordul Londrei încă din 2018, iar în cele din urmă s-a decis să renunțe la ea.

Oferindu-le fanilor o rară privire înăuntrul casei sale, vedeta a cerut un preț de 33,6 milioane euro. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel