Ride-sharing, varianta românească. Gestul unui șofer după ce a primit 3 stele. Au urmat reacții de noaptea minții: Bancheta o murdăriți tot voi, jegoșii de clienți
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Fotografie de la Jackson David: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ma-ina-automobil-vehicul-estompare-3787149/
Fotografie de la Jackson David: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ma-ina-automobil-vehicul-estompare-3787149/
Un client de ride-sharing a fost molestat de un șofer pentru că i-a oferit 3 stele. Explicând situația pe un grup de profil, au urmat reacții incredibile.

”După ce că merge cu un Prius cu articulația care face ca un tramvai, bancheta spate jegoasă (pete de lichid), a fost frustrat că i-am lăsat o recenzie de 3 stele, nici rău, nici bine. A venit înapoi unde m-a lăsat, a coborât la mine și m-a făcut ***** în nenumărate rânduri și a insinuat că ar vrea sa mă bată, dar îl ține ceva. De când merg cu ride-sharing nu am pățit așa ceva! Mai spune că am așteptat să îmi dea 5 stele și după să cobor, nu am nevoie sa mă asigur că îmi lași o recenzie bună, domnul cu limbaj de floare! E o țară liberă, toată lumea se exprimă, dar dacă mi-ai fi dat o stea, nu veneam după tine sa te iau la înjurături!” a scris un client pe grupul ”UBER, BOLT, BLACK CAB - TRANSPORT ALTERNATIV ROMANIA”. 

Luat la rost, clientul a explicat: ”Dacă plătesc o cursă pe green, înseamnă că vreau o mașină care să fie mai selectă și să nu vina toate Loganele. Zilele trecute a venit unul care nu avea consola centrală și nici radio, dar măcar omul și-a cerut scuze și a zis că e la început și altă mașină nu a găsit”. 

Comentariile care au urmat arată respectul șoferilor de transport alternativ față de client, în România: 

- Dacă nu îți convine Bolt, Uber, recomand (denumire firmă taxi n.r.) manele, acces țigară nelimitat, miros de transpirație, etc. Sau îți recomand trotineta Bolt în orice anotimp.

- Ai plătit o cursă green la același preț de Logan 2009. Săracu` e cel mai al dr@cu. Te așteptai să fii escortat de vreun Maybach condus de un șofer cu 2 doctorate doar pentru că ai apăsat cu 1 centimetru mai jos de uber X pe ecran?

- Data viitoare să iei autobuzul, tramvaiul că au articulații care nu bat. 

- Bancheta o murdăriți tot voi, jegoșii de clienți, și articulația nu poate șoferul. Proprietarul de flotă să o facă, ăsta e de vină, cel de unde a închiriat mașina. Dacă eram în locul la șofer, îți dădeam și mare flegma în ochi. 

- Dacă eram în locul tău, anulam cursa și coboram din mașină. Dacă eram în locul lui, te băteam că mergi de 9 lei și vrei să ai lux, analizezi mașina omului. Tot clienți de lux au murdărit-o. Respect pentru băieții ăștia care fugăresc mașinile astea pentru 9-10 lei. 

*Comentariile au fost corectate gramatical înainte de publicare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel