Ricky Martin, tată pentru a treia oară
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Ricky Martin, declarație controversată despre gemeni
Ricky Martin, declarație controversată despre gemeni
Cântăreţul portorican Ricky Martin a anunţat marţi naşterea celui de-al treilea copil al său, o fetiţă nou-născută pe nume Lucia-Martin Yosef, informează EFE.

Martin este deja tatăl a doi băieţi gemeni în vârstă de 10 ani, Valentino şi Matteo. Artistul a spus că el şi soţul său, Jwan Yosef, cu care s-a căsătorit în 2017, precum şi gemenii s-au îndrăgostit deja de noul membru al familiei. El a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care se văd mâinile bebeluşului cuprinse de ale celor doi soţi, alături de mesajul: Suntem încântaţi să vă anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase, Lucia Martin-Yosef.

'Atât fraţii ei, cât şi Jwan şi cu mine suntem complet îndrăgostiţi de bebeluşul nostru şi recunoscători că vom putea începe 2019 cu cel mai bun dar pe care l-am putea primi, darul vieţii', mai scrie Ricky Martin, care a împlinit la 24 decembrie 47 de ani. Potrivit EFE, fetiţa este adoptată şi deocamdată nu se ştie care este ţara ei de origine. Gemenii Matteo şi Valentino s-au născut cu ajutorul unei mame-surogat.

VEZI ȘI:

Ricky Martin, căsătorie. Ce le-a spus copiilor

Ricky Martin, declarație șocantă despre gemeni: Vreau să fie gay


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel