Ricky Martin a primit ordin de restricție. Ce a făcut artistul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Ricky Martin)
Sursă foto: Facebook (Ricky Martin)
Cântărețul Ricky Martin a primit un ordin de restricție în Puerto Rico. 

Un judecător din Puerto Rico a emis un ordin de restricție împotriva lui Ricky Martin. Purtătorul de cuvânt al forțelor de ordine, Axel Valencia, a declarat pentru Associated Press că autoritățile au vizitat cartierul de lux al cântărețului din orașul Dorado de pe coasta de nord pentru a îndeplini ordinul, însă ”poliția nu a reușit să-l găsească”.

Deoarece cererea a fost depusă în conformitate cu legea abuzului domestic din Puerto Rico, rămâne neconfirmat cine se află în spatele ei. Postul de știri din Puerto Rica, El Vocero, a raportat că cererea vine de la cineva cu care Martin a avut o relație timp de șapte luni, scrie revista Variety.

Potrivit petiționarului, Martin a negat despărțirea lor de două luni și a fost văzut rătăcind pe lângă casa victimei de cel puțin trei ori. „Petiționarul se teme pentru siguranța lui”, spune El Vocero, citând ordinul. Presa nu a primit o copie a deciziei.

Martin nu îl poate contacta pe cel care a făcut cererea împotriva lui

Între timp, purtătorul de cuvânt Valencia a spus că ordinul îl împiedică pe Martin să-l contacteze pe petiționar și că un judecător va trebui să stabilească în cadrul unei audieri dacă aranjamentul juridic ar trebui să rămână în vigoare sau să fie reziliat. El a mai adăugat că persoana care a depus ordinul de restricție nu a contactat poliția, ceea ce ar implica în mod normal procurorii să stabilească dacă există suficiente probe pentru a depune acuzații. În schimb, cererea a fost depusă prin instanță.

Reprezentanții lui Martin au declarat pentru People: „Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care duc la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem foarte încrezători că atunci când faptele adevărate vor apărea în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin justificat.”

Această știre vine în după ce Martin se confruntă cu un alt proces legal pus în aplicare de fostul său manager, Rebecca Drucker, care a lucrat cu Martin din 2014 până în 2018 și din nou din 2020 până în 2022. Ea susține că Martin îi datorează comisioane neplătite de peste 3 milioane de dolari. Drucker afirmă, de asemenea, că l-a „protejat cu înverșunare pe Martin” împotriva unei „acuzații care ar putea pune capăt carierei” în septembrie 2020.

Jador, umilit la o spălătorie auto: M-a REFUZAT și nu am înțeles

Jador a avut parte de șocul vieții, atunci când un angajat de la o spălătorie auto din București nu a acceptat să-și facă meseria pentru care era plătit. 

Jador a ajuns la spălătoria respectivă alături de prietenul său. Au intrat în vorbă cu angajatul, căruia i-au spus că ar dori să le spele autoturismele. Însă, spre surprinderea manelistului, tânărul angajat a spus că poate spăla mașina prietenului său, însă a refuzat vehement atunci când a venit vorba despre bolidul de lux pe care îl conduce solistul.

Șocat de ceea ce a pățit, manelistul abia a așteptat să împărtășească întâmplarea cu fanii săi și a spus totul pe rețelele de socializare.

Cântărețul nu a înțeles de ce a fost refuzat de angajatul al cărui job chiar aceasta era, să spele mașini. Potrivit artistului, era recunoscut că era dispus să-i lase și bacșiș în urma prestației.

El a spus că toată pățania i-a lăsat un gust amar pentru că nu se aștepta la un refuz din partea angajatului respectiv. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel