Richard Swift a murit la doar 41 de ani
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Doliu
Doliu
Muzicianul şi producătorul american Richard Swift, foarte legat de scena independentă, a murit la 41 de ani, relatează miercuri EFE.

"Şi toţi îngerii din cer vor cânta 'Qué será, será, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al artistului.

Portalul de specialitate Pitchfork semnalează că Swift a murit marţi la Tacoma (Washington, SUA).

În luna iunie a fost lansată o campanie de fonduri pe internet pentru a-l ajuta pe muzician, care nu avea asigurare de sănătate, să-şi plătească cheltuielile medicale.

Scurt istoric 

Richard Ochoa Swift, pe numele său complet, a fost membrul grupului The Shins între 2011 şi 2016 şi a cântat de asemenea la chitară bas în timpul turneelor trupei The Black Keys.

Împreună cu Dan Auerbach, solist şi chitarist al trupei The Black Keys, el a făcut de asemenea parte din grupul The Arcs, pentru care a cântat la baterie.

Richard Swift, care a lansat şi numeroase albume solo, s-a evidenţiat de asemenea ca producător pentru artişti precum Foxygen, Sharon Van Etten sau Damien Jurado.

"Azi lumea a pierdut unul dintre muzicienii cei mai talentaţi pe care îi cunosc. El se află acum alături de sora şi mama sa. Îmi vei lipsi, prietene", a scris Auerbach pe Instagram într-un mesaj însoţit de o fotografie care îl înfăţişează alături de Swift.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel