Ricardo Grigore (Dinamo) - Cu Gaz Metan avem un avantaj că nu e Iordănescu pe bancă
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fotbalistul echipei Dinamo, Ricardo Grigore, consideră că formaţia sa va fi avantajată la meciul de vineri de faptul că antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a fost suspendat de Comisia de disciplină a FRF şi nu va putea sta pe banca tehnică.

"Este un meci foarte important pentru noi, sperăm să-l câştigăm pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Gaz Metan este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun şi trebuie să ne mobilizăm să facem un meci foarte bun. Ne temem doar de noi, dacă nu vom face un meci bun, va fi greu. Să zicem că avem un avantaj că Edi Iordănescu nu va fi pe bancă", a spus Grigore, joi, într-o conferinţă de presă.

Jucătorul dinamovist crede că în ultima perioadă echipa sa s-a schimbat în bine, acest fapt fiind reflectat şi prin rezultatele obţinute: "Începem să arătăm altfel, s-au schimbat lucrurile şi s-a văzut în joc. Pentru noi este un avantaj că jucăm acasă, în Ştefan cel Mare, pentru că nu prea am pierdut aici. Nu mai vrem să trăim momentele de anul trecut, de acum doi ani, nu e prea plăcut. Urmează meciuri grele şi trebuie să luăm maximum din fiecare".

Partida Dinamo - Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I, se va disputa, vineri, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, cu începere de la ora 20:30. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel