Rezultatul negocierilor PNL - USR. Val de plecări din Guvern
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: gov.ro
Foto: gov.ro
Premierul Florin Cîțu a dispus mai multe plecări din Guvern. Iată cine a fost eliberat din funcție. 

Gheorghe-Adrian Miuţescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată marţi în Monitorul Oficial, scrie Agerpres. 

Totodată, Cîţu a aprobat, prin alte decizii, eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului: Tony-Avramescu-Gruia Romani, Simona Mihaela Bratulescu, Petrică Lucian Rusu.

Secretari eliberați din funcție 



De asemenea, premierul a dispus eliberarea lui Romulus Lucian Iaru din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, şi a lui Marian Murguleţ din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. 

USR PLUS, PNL și UDMR au tras la sorți funcțiile de conducere și, cel mai probabil, eliberările din funcție vin ca urmare a negocierilor din coaliția guvernamentală.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Violeta Vijulie, în Guvern, după plecarea de la vârful ANFP. Răspuns după ce Vlad Voiculescu i-a anunțat în direct schimbarea din funcție: Las pentru USR...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel