Rezultate Cupa României: Parcurs perfect pentru Corvinul Hunedoara, o echipă din liga secundă. Calificare dramatică pentru Hermannstadt
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Grupa A a Cupei României și-a definitivat rezultatele, oferind cele două echipe calificate în sferturile de finală ale competiției. Corvinul Hunedoara, din liga secundă, se remarcă ca singura echipă cu un parcurs perfect, acumulând trei victorii consecutive.  

Confruntarea dintre Petrolul și Sepsi Sfântu Gheorghe a avut ca rezultat final o remiză, scor 2-2, un meci cu implicații doar pentru echipa din Ploiești.

Alexandru Musi a deschis scorul în minutul 24, dar Denis Ciobotariu a reușit să aducă egalarea pentru Sepsi chiar înainte de pauză.

Deși Petrolul a preluat conducerea în debutul reprizei secunde, prin golul marcat de Ion Gheorghe, echipa antrenată de Florin Pîrvu a revenit și a reușit să obțină remiza după reușita lui Huja din minutul 63.

Rezultatul de egalitate a fost suficient pentru ploieșteni, având în vedere că FC Hermannstadt nu a reușit să înscrie în prelungirile partidei cu Chindia Târgoviște.

Calificarea echipei lui Marius Măldărășanu a fost asigurată de golul marcat de Bărbuț în minutul 90+6.

Echipa surpriză a grupelor, Corvinul Hunedoara, a obținut o victorie zdrobitoare, învingând Progresul Pecica cu scorul de 6-0, fiind singura echipă cu punctaj maxim în grupe.

Hat-trick-ul lui Marius Lupu, dubla reușită de Antonio Bradu și golul marcat de Marius Coman au adus victoria echipei conduse de Florin Maxim.

Până acum, în sferturile de finală s-au calificat și Universitatea Craiova, FC Voluntari, Universitatea Cluj și CFR Cluj.

Ultimele echipe calificate în sferturi vor fi decide după meciurile din Grupa C, unde Oțelul Galați, FCSB, U Craiova 1948 și Dinamo își dispută șansele pentru a merge mai departe în competiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel