Rezultate Bundesliga. Dortmund s-a impus în deplasarea la Freiburg
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Borussia Dortmund, victorie în deplasare cu Freiburg, în Bundesliga.

Borussia Dortmund s-a impus cu 4-2, sâmbătă seara, în deplasarea de la Freiburg, din etapa a 4-a a Bundesligii, într-o partidă încheiată de gazde cu un om mai puţin pe teren.

Mats Hummels (11, 88), Donyell Malen (60) şi Marco Reus (90+2) au marcat golurile Borussiei, gazdele punctând prin Lucas Holer (45+2) şi Nicolas Hofler (45+6).

În minutul 82, Hofler a văzut cartonaşul roşu. Borussia Dortmund este pe locul 7, cu 8 puncte, în timp ce Freiburg este pe 10, cu 6 puncte. RB Leipzig se menţine în continuare pe ultima treaptă a podiumului după victoria cu 3-0 de acasă cu Augsburg.

Xavi Simons (6), Lois Openda (11) şi David Raum (27) au marcat pentru gazde, care au acumulat 9 puncte, în timp ce oaspeţii ocupă locul 13, cu 2 puncte. Wolfsburg a învins cu 2-1 pe Union Berlin prin golurile reuşite de Jonas Wind (12) şi Joakim Maehle (30), Robin Gosens marcând în minutul 28 pentru oaspeţi.

'Lupii' sunt pe locul 6 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Union este pe 8, cu 6 puncte. Tripla lui Sehrou Guirassy (56, 84, 90+7) a adus cele 3 puncte lui VfB Stuttgart în deplasarea de la Mainz.

Gazdele au reuşit golul de onoare în minutul 69, prin Leandro Barreiro. Stuttgart este pe locul 4, cu 9 puncte, în timp ce Mainz 05 este pe penultimul loc, 17, cu un singur punct.

Trei goluri care i-au adus victoria a reuşit şi Hoffenheim în deplasarea de la Koln. Andrej Kramaric (1), Florian Grillitsch (28) şi Maximilian Beier (52) au punctat pentru oaspeţi, FC Koln reuşind un singur gol, prin Davie Selke (61).

Gazdele au terminat partida cu un om mai puţin pe teren, după ce Rasmus Carstensen (90+1) a văzut cartonaşul roşu. Bochum şi Eintracht Frankfurt au remizat, 1-1, Eric Ebimbe (55) înscriind pentru oaspeţi în minutul 55, Kevin Stoger reuşind egalarea în minutul 74, din penalty.

Aşa cum se ştie, vineri, în prologul etapei, Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au încheiat la egalitate, 2-2. Celelalte partide ale etapei se vor disputa duminică seara.

Bayer Leverkusen (10 puncte), Bayern Munchen (10 puncte) şi RB Leipzig (9 puncte) formează momentan, în această ordine, podiumul, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel