Rezultate alegeri SUA. Pieleanu: Americanii s-au săturat! TRUMP va intra în ISTORIE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sociologul Marius Pieleanu a făcut o scurtă analiză la România TV după anunțul rezultatului alegerilor prezidențiale din SUA.

"Americanii au votat un om dintre ei, un om care a venit în America să se îmbogățească și a reușit. Și-a apropiat visul american. Principala competentă a bazinului electoral al domnului Trump este reprezentată de muncitorimea industrială a Americii. Pentru acești oameni, Trump este un model de viață. În sondajele de opinie preelectorale, au preferat să fie rezervați, să nu-și exprime o opțiune de vot. Este spirala tăcerii. Este un exemplu de a face politică, nu de a fi împotriva politicii. Donald Trump va fi unul dintre președinții Americii care va intra în mod real în istorie.

Americanii s-au săturat de politica corectitudinii aplicate în ultimii opt ani. Adică unii munceau și alții refuzau să muncească și primeau avantaje sociale. Americanii au zis: NU! America este o națiune axată pe muncă. Muncești, câștigi și ai plus valoare. Nu muncești, stai acasă și nu ne pasă de tine. Este o abordare liberală de esență care a adus America pe primul loc în lume. Oamenii au înțeles că trebuie să iasă din ipocrizie. Hillary Clinton era falsă, nu rupea sticla. Donald Trump, cu toate gafele lui, a reușit să rupă sticla", a zis Marius Pieleanu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel