REZULTATE ALEGERI LOCALE 27 septembrie. Ciolacu, primele declarații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut primele declarații, după închiderea secţiilor de votare.

Procesul de vot s-a încheiat duminică, la ora 21.00. 

'Le mulţumesc milioanelor de români care au votat astăzi cu PSD, bucureştenilor care au situat la votul politic, în acest moment, PSD pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minim 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL care se află pe locul 3 ca şi vot politic pe Bucureşti a fost sancţionat de către bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie, pentru umilinţa la care au supus pensionarii, copiii, profesorii, mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, medicii.' a spus Ciolacu.

'Vreau să o felicit pe doamna Gabriela Firea pentru campania electorală, pentru determinarea ei şi în primul rând pentru faptul că a ales cea mai grea cale, aceea de a se lupta cu toată lumea, să facă o campanie electorală şi o luptă politică doar pentru bucureşteni şi, din câte ştiu eu, cel mai bun exit-poll este numărătoarea voturilor', a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

'Cred că este foarte bine să vedem exact procentele după numărătoarea voturilor şi cred că şi PSD va şti de acum înainte cu ce firme de sondare să lucreze cel mai bine. Faptul că aveam acest vot politic - şi din ţară în acest moment estimările pe care le avem ne confirmă că PSD rămâne cel mai mare partid din România, cu cei mai mulţi primari aleşi direct - este o confirmare că suntem pe drumul cel bun şi acest nou program de reconstrucţie al partidului şi de modernizare al său este drumul corect. Îi invit pe cei care ocupă locul 3 acum pe Bucureşti, pe PNL, să ne vedem la alegerile generale', a mai spus Marcel Ciolacu. 

'Doamna Firea este un politician de excepție! Locul dânsei este în prima linie, indiferent dacă a câștigat sau a pierdut! Doamna Firea este la sediul de campanie al partidului cu ceilalți membri și așteaptă numărarea voturilor (...) Eu văd că PNL a fost penalizat pentru cele 10 luni de hoție și de haos. Se află pe locul 3! După votul bucureștenilor, PNL nu mai are ce căuta la guvernare. Să așteptăm rezultatul votului!' a mai spus Ciolacu.

'Din discuțiile mele cu doamna Firea, am ajuns la aceleași concluzii! Sunt foarte mândru de ea că și-a asumat de a se lupta cu toată lumea! (...) Nu știu ce victorie aclamă domnul Orban! Reprezentantul USR a câștigat Capitala, iar PSD are cel mai bun scor din București! ' a adăugat Marcel Ciolacu.

'Cu domnul Negoiță am vorbit toată ziua! Oferta e foarte clară. Îl așteptăm acasă, unde îi e locul (n.red. PSD)' a declarat Marcel Ciolacu.

actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel