Rezultat alegeri parlamentare. Sociologul Alfred Bulai, primul comentariu după MAREA SURPRIZĂ
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 dec 2020 / 15:37
WhatsApp
Ministrul Alexandru Nazare a dispus controale la sediile Fiscului, în București
Sociologul Alfred Bulai a acordat, luni, un interviu în exclusivitate pentru DC News TV, după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele parțiale la alegerile de duminică. PSD este pe primul loc atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.

„Am văzut că lumea este disperată. E o realitate. E o parte a populației nemulțumită. Pe de altă parte, atrag atenția că întotdeauna la alegeri apar partide noi (n.r. se referă la AUR, surpriza alegerilor parlamentare). Și acum patru ani a existat USR, care era nou în Parlament”, a spus Alfred Bulai, luni, în cadrul unui interviu acordat DC News TV.

„E o zonă de oameni nemulțumiți care are nevoie de un vehicul. Repet, semnal de alarmă, deoarece chestiunea anti-COVID ține de o critică la adresa Guvernelor care există”, a mai spus acesta. 

„Noi nu suntem obișnuiți cu critica. Partidul principal de opoziție, PSD, în ultimul an, nu a excelat în critică, iar critica la noi a fost personală. Înainte a fost critica anti-Dragnea”, a explicat Alfred Bulai. 

Sociologul Alfred Bulai, interviu după parlamentare

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro