Rezoluție A.P.P. cu numirea lui Codrin Ștefănescu în funcția de președinte al partidului
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu a fost ales președinte A.P.P.

„În actualul context politic, într-un moment în care România trece prin cea mai dificilă perioadă a sa de după Revoluție, în aceste zile în care românii sunt copleșiți de facturi uriașe, creștere de prețuri halucinante la alimente și medicamente, rate la bănci, nesiguranța locului de muncă și falimente în lanț în cadrul patronatului românesc,

Astăzi, când:

- Coaliția de guvernare este surdă și oarbă la orice tip de revendicări venite din partea românilor, indiferent  că vorbim de sindicate, patronate sau asociații de pensionari;

- Legi, ordonanțe și hotărâri, toate cu vădit caracter antiromânesc, care sufocă întreaga națiune;

- Ne-am pierdut suveranitatea țării, prin adoptarea legilor Predoiu, fiind pentru prima dată în istoria noastră, când tot sistemul legislativ românesc este anulatși blocat;

Având în vedere toate aceste aspecte, forurile de conducere ale A.P.P., de la nivel central și teritorial, au hotărât modificarea strategiei noastre, în lupta pentru a ne recupera România, din mâinile unor incompetenți, sau pur și simplu trădători.

Vă aducem la cunoștință următoarele:

1) Au fost aleși opt Primvicepreședinți ai A.P.P., responsabili de zone, pentru mai multe județe, dintre Președinții Organizațiilor Județene ale A.P.P., care reprezintă în acest moment, cele mai puternice organizații județene ale noastre.

2) Am refuzat și vom refuza în mod public și oficial orice fel de negocieri sau parteneriate cu partide sau organizații din mișcarea haștag-neomarxist-globalistă.

3) Vom continuafolosind toate pârghiile legale să blocăm,stopăm şi să anulăm toate legile, hotărârile și ordonanțele antiromânești promovate de actuala Coaliție de guvernare, fie direct, fie la ordinul Bruxelles-ului.

4) Vom continua să atacăm în instanță, la CCR., la Avocatul poporului, sau în Parlament, toate legile și ordonanțele privitoare la modificarea de taxe, impozite sau accize împotriva românilor.

5) A.P.P. va lansa în foarte scurt timp ”Programul de guvernare pentru români”. În acest document, antreprenorii români și capitalul românesc vor avea un capitol special, unde vom detalia legile bune  pe care le vom propune și le vom aproba, precum și cele rele pe care le vom anula.

6) A.P.P. își va întări structura organizatorică la nivel național în următoarea formulă:

- Codrin Ștefănescu, actualul Secretar General  al A.P.P. va prelua în mod oficial, funcția de Președinte al partidului și va fi împuternicit să demareze procedurile pentru Congresul A.P.P. din martie, anul viitor.

- Organizația de femei, Seniori, Tineret și Cadre Militare în rezervă, vor deveni organizații independente, cu propria structură de conducere la nivel central și județean, ai căror lideri se vor subordona Biroului Politic Național sau Județean – după caz, din care obligatoriu vor face parte.

- Valentin Păduroiu – fondator al A.P.P. și Președinte interimar, va deveni Președinte Executiv al A.P.P., și va avea în subordine, inclusiv departamentul Consiliului Național și echipele tehnice, specializate în relația partidului nostru cu toate organele de control ( A.E.P., Curtea de Conturi etc).

7) A.P.P. va consolida în mod semnificativ comunicarea online, fiecare organizație având obligația să-și pregătească propriile materiale ( în funcție de specificul zonei), pe care să le promoveze intens la nivel local și central ( video-uri, podcast-uri, declarații de presă, cartoane de prezentare, afișe, bannere etc)

Mesajul A.P.P. trebuie spus și susținut pe toate vocile:

- medici, avocați, profesori, antreprenori, muncitori, agricultori, meșteșugari, studenți, pensionari, cadre militare în retragere și-n rezervă, persoane cu dizabilități, producători români, transportatori, șoferi, cercetători, ingineri, constructori, economiști, cadre medicale etc.

8) Toți membrii A.P.P. care au făcut parte în trecut din echipa de elaborare a Programului de guvernare, cel mai bun pe care l-a avut România, adică foști senatori, deputați, miniștri, inclusiv cei care au coordonat la nivel teritorial administrațiile locale (prefecți, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali etc) vor fi începând de astăzi, împărțiți pe compartimente de lucru, atât pentru elaborarea ”Programului de guvernare pentru români al A.P.P.”, dar și pentru a strânge din teritoriu toate nemulțumirile și problemele românilor, de a căror rezolvare, guvernul actual este total dezinteresat.

9) A.P.P. va constitui un departament foarte puternic pentru relațiile internaționale și politică externă, care va fi coordonat de medicul Ciprian Tănăsescu, care va include toți specialiștii noștri din acest domeniu, care au lucrat în Ministerul de Externe, Ambasade, Consulate și în departamente de comunicare externă.

10) Delimitarea A.P.P. de numitul Liviu Nicolae Dragnea este definitivă, irevocabilă, fiind hotărâtă din motive temeinice. În acest sens, A.P.P. se dezice public de influența acestuia și de tot ceea ce reprezintă toxicitatea unui sistem, pe care noi și românii în general, îl numim ”statul paralel”.

În sensul acesta am hotărât să detaliem pentru mass-media, câteva aspecte necunoscute publicului larg.

În primele zile de la înființarea A.P.P., Codrin Ștefănescu și membrii fondatori i-au cerut lui Liviu Nicolae Dragneasă iasă public și să explice, odată pentru totdeauna, legăturile acestuia cu statul paralel, fotografiile de la prezența sa în casele conspirative și declarațiile martorilor,  apărute în spațiul public.

I-am cerut și noi membrii A.P.P., așa cum i-a cerut și Codrin Ștefănescu, când îl vizita la penitenciar, să promită că va ieși din siajul acestui grup toxic și va explica  public situația dosarelor lui și a scandalurile în care a fost implicat (începând de la Belina, Telldrum, dosarul Drăghici, cu vacanțele și excursiile pe banii partidului, numiri de prim-miniștri și miniștri la recomandarea unor șefi din S.R.I., la sabotarea unor legi importante sau jocul la două capete, legea lobby-ului, legea amnistierii și grațierii, legea răspunderii magistraților, ca lege separată etc); miza din spatele acestora și eventualele ”obligații” pe care le mai are, vis-à-vis de oamenii sistemului. De asemenea, i-am cerut să clarifice public și aspectele referitoare la Ordonanța 13 și evenimentele care au avut loc cu ocazia protestului din 10 august 2018.

A fost șocant pentru noi, cei din A.P.P. să înțelegem că Liviu Nicolae Dragnea nu dorește să răspundă clar acestor chestiuni, nici nouă și nici măcar lui Codrin Ștefănescu, adică omului care și-a dat demisia pentru el din funcția de Secretar General al partidului de la guvernare, omul care l-a susținut în spațiul public, obligat fiind să dea explicații și declarații pentru el, pentru toate acuzele care i s-au adus de-a lungul timpului, prietenului care i-a stat alături  de unul singur când era părăsit de toți și trimis la închisoare, chiar de către oamenii din siajul său securist-coldist.

În concluzie, după ce s-a închis acest capitol definitiv, la 11 luni de activitate A.P.P., perioadă în care Liviu Nicolae Dragnea a avut doar un rol decorativ și a fost mai mult plecat în vacanțe, odată cu întâlnirea C.Ex. de la Bacău, A.P.P. a pus punct definitiv și irevocabil acestei relații. 

Codrin și-a cerut scuze public, pentru susținerea acordată acestui personaj, A.P.P. a pierdut câțiva președinți interimari de organizații, care au sperat că vor ajunge senatori și deputați, doar prezentându-se pe afișe cu Dragnea, aceștia au fost înlocuiți cu oameni din structurile organizatorice județene, iar A.P.P. a mers mai departe, în bătălia cu Guvernul, Coaliția de la putere și forțele antiromânești care ne-au acaparat țara.

Hotărârea noastră de a ne rupe de personajul sus amintit, ne-a adus însă imense beneficii.

În ultimele două luni, zeci de mii de români curajoși s-au alăturat și au întărit structurile organizatorice ale A.P.P., atât în București, cât și la nivel teritorial, peste tot în țară.

Am primit un număr imens de mesaje pozitive, ne-am dublat și chiar triplat numărul de abonați, pe paginile de socializare locale și central și s-au deschis foarte multe uși în media, care fuseseră până în acel moment închise.

Deci am înțeles mesajul transmis foarte clar de români, de presă, și în mod special  de cei mulți aflați în diaspora.

În contextul celor sus menționate, forurile de conducere ale A.P.P., au hotărât:

- A.P.P. va merge în mod ferm și exclusiv, pe linia promovată de Codrin Ștefănescu și de echipa cu care acesta a promovat partidul în urmă cu un an.

- A.P.P. este un partid deschis tuturor românilor, indiferent de sex, naționalitate, etnie sau religie.

- A.P.P. este un partid 100% românesc, nefinanțat din străinătate, și este partidul care va promova legi, programe și proiecte doar pentru români.

- La nivelul fiecărei organizații județene, listele de candidați se hotărăsc și se fac în curtea proprie! 

- Candidații pentru Primării, Consilii Locale și Consilii Județene sunt deciși și numiți în organizația respectivă, de către membrii ei.

- Listele nu se fac la nivel central, sau impuse din diferite păduri.

- A.P.P. va promova oameni noi, hotărâți și curajoși, în funcțiile de primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri județeni, deputați și senatori.

- Acești oameni noi au sarcina clară și asumată, prin politica de partid, să schimbe din funcțiile în care vor ajunge tot răul dina dministrația locală, birocrația și legile umilitoare care au sugrumat România și pe români, în ultimii ani. 

- A.P.P. este un partid al oamenilor mulți, nu este un partid de lider, și nici nu are nevoie de un ”tătuc”!

         A.P.P. va promova imaginea a zeci și sute de mii de români, care au lucruri de spus, și care vor să trăiască bine, liniștiți și în siguranță în țara lor, România!

Prezenta Rezoluție a fost adoptată în unanimitate de      Comitetul Executiv Național al A.P.P.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel