Urmărește emisiunea live
Rezidenţa în Las Vegas a cântăreţei Britney Spears are mici şanse să continue
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Britney Spears ''nu ar trebui să revină la rezidenţa în Las Vegas'' decât atunci când va fi pregătită fizic şi mental, ''probabil, niciodată'', a declarat managerul cântăreţei, citat joi de Press Association. 

Mult aşteptatul stagiu al vedetei la Park Theatre din cadrul Park MGM Las Vegas era programat să debuteze în luna februarie, însă artista l-a amânat după ce tatăl ei s-a îmbolnăvit. Amânarea a fost urmată de îngrijorări privind starea sănătăţii mintale a cântăreţei. Ea a compărut săptămâna trecută în faţa unei instanţe din Los Angeles în cadrul unei audieri în procesul de ieşire de sub tutela tatălui său care i-a controlat afacerile în ultimii 11 ani.

Larry Rudolph, care a lucrat cu Spears cea mai mare parte a carierei acesteia, începând din 1998, a declarat că artista pop nu ar trebui să meargă mai departe cu rezidenţa în Las Vegas. Ca persoană care îi călăuzeşte cariera - pe baza informaţiilor pe care eu şi toţi profesioniştii care lucrăm cu ea le-am primit pe baza principiului necesităţii de a cunoaşte - din ceea ce am aflat îmi este clar că ea nu ar trebui să revină la această rezidenţă în Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi, probabil, niciodată, a declarat Rudolph pentru site-ul TMZ.

'Nu vreau să lucreze din nou până când nu va fi pregătită, fizic, mental şi din punct de vedere al pasiunii. Dacă acest moment nu vine, nu va mai veni niciodată, a adăugat managerul. Spears, în vârstă de 37 de ani, a fost plasată sub tutelă în 2008 după ce s-a confruntat cu probleme personale şi psihiatrice. Fostul soţ al artistei, Kevin Federline, a primit custodia băieţilor lor, Sean în vârstă de 13 ani şi Jayden, de 12 ani care îşi vizitează frecvent mama.

Britney Spears a anunţat în luna aprilie că îşi va acorda timp pentru propria persoană. Ea a anunţat în luna ianuarie că renunţă la toate concertele şi angajamentele profesionale programate pentru a fi alături de familie după ce tatăl său, Jamie, a fost la un pas de moarte, în noiembrie, când a suferit o ruptură de colon. Spears a devenit un fenomen în lumea muzicii pop în 1999 odată cu apariţia single-ului său de debut ... Baby One More Time, urmat de hit-uri precum Oops!... I Did It Again.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel