REVOLTĂTOR! Au aruncat mormane de gunoi pe malul lacului Siutghiol. Amenda e USTURĂTOARE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Angajații unui magazin din zona Mamaia Sat au aruncat toate deșeurile provenite, în urma activității pe care o desfășoară, pe malul lacului Siutghiol.

Malul lacului Siutghiol arată ca o adevărată groapă de gunoi. Garda de Mediu a ajuns marți pe terenul din Constanța, în urma unei sesizări. Ce au descoperit la fața locului este revoltător. Malul lacului Siutghiol a fost transformat într-un adevărat focar de infecție. Moloz, beton, cutii de vopsele și resturi de construcție au fost depozitate acolo. Mai mult, o parte din deșeuri au ajuns în apele lacului, mult plastic fiind luat de vânt, iar molozul a dărâmat chiar o parte din mal, gunoaiele ajungând în apă. 

Vinovați de acest dezastru ar fi angajații unui magazin din zona Mamaia, anunță Primăria Constanța. Printre gunoaiele aruncate se numarau și mai multe documente ale unității de alimentație publică, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor.

Polițiștii locali i-au sancționat contravențional,cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, agenții au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel