Data actualizării:
Data publicării:

Revolta părinților studenților uciși în accidentul de la Alba, provocat de un tânăr beat. "Să zacă în pușcărie, cum copilul nostru zace în mormânt"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Revolta părinților studenților uciși în accidentul de la Alba, provocat de un tânăr beat. "Să zacă în pușcărie, cum copilul nostru zace în mormânt" / Foto: Pixabay
Revolta părinților studenților uciși în accidentul de la Alba, provocat de un tânăr beat. "Să zacă în pușcărie, cum copilul nostru zace în mormânt" / Foto: Pixabay

Studenții uciși în Alba de șoferul băut de 19 ani au fost înmormântați.

Familiile celor trei studenți uciși de un şofer beat în judeţul Alba își caută dreptatea. Tinerii au fost înmormântați marți, iar tatăl unuia dintre băieţi a spus că nişte demisii nu sunt de ajuns pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple, transmite Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Tragedia din 2 Mai, trasă la indigo în Alba. Psihiatrul Emilian Voiculescu atrage atenția părinților: E de ajuns să-i oferim un exemplu

"Legea, să se schimbe legea! Să-i dea pedeapsa pentru crimă, pe viață. Dacă a făcut un accident sau din greșeală, e altceva. Dar e beat și intră în șase copii și omori, ce înseamnă? E crimă." a spus una din rudele tinerilor, în lacrimi.

"Cei care sunt drogați sau beți și fac un accident să nu mai poată conduce niciodată! Niciodată, niciodată!", a mai spus o altă rudă.

Tatăl unuia dintre studenții uciși: Cu ce mă încălzește că e demis? Să fie pedepsit

Revoltaţi de faptul că este al doilea incident în doar câteva zile, accidentul de la Alba având loc după cel de la 2 MAI, unde doi tineri au fost uciși de un tânăr care  a urcat drogat la volan, oamenii vor mai mult decât nişte demisii.

"Nu, să fie pedepsiți să fie închiși și ei. Pușcărie, de ce demisie? Cu ce mă încălzește că e demis? Să fie pedepsit. Pușcărie pe viață. Nu putem cere moarte, că nu suntem de competență, dar să fie pedepsit pe viață. Să zacă acolo în pușcărie cum copilul nostru zace în mormânt, așa să zacă și el.", a spus tatăl unuia dintre studenții uciși.

Totodată, acesta a afirmat că din punct de vedere moral, poliţiştii sunt cei vinovaţi.

"Nimeni n-a sărit la scandal, toți plângeau, nimeni n-a încercat să facă nimic. Ei plângeau că mascații stăteau cu pușca îndreptată spre ei. Noi suntem dărâmați și voi țineți pușca.", a mai spus tatăl tânărului ucis.

VEZI ȘI: Titi Aur, comparație între tragediile de la 2 MAI și Alba cu cea de la Crevedia. "Dacă ești de profesie fiu, adică are tata bani..."

Reamintim că un nou accident grav a avut loc duminică dimineaţă, 27 august, pe DN1, la ieşirea din localitatea Sântimbru. Trei tineri au fost răniți și alți trei au murit după ce o mașină, condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani, a intrat în grupul de șase persoane. Șoferul se afla sub influența alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel