Data publicării:

Revoltă la un supermarket din România. Angajații anunță proteste începând de luni

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cover designed by Freepik - chandlervid85
Cover designed by Freepik - chandlervid85
Sindicatele din cadrului unui cunoscut supermarket din România au decis să organizeze o acțiune de protest.

Sediul companiei Carrefour din Str Gara Herăstrău, Nr 4C. va fi pichetat, începând de săptămâna viitoare, de Sindicatul Salariaților Carrefour România, Sindicatul Market, Sindicatul Național Artima, Sindicatul Național Supeco și Federația Sindicatelor din Comerț.

„Luni, 25 martie, între orele 11.00 și 13.00, va avea loc protestul membrilor de sindicat din cadrul companiilor membre ale grupului Carrefour SA.

Sindicatele din cadrul grupului Carrefour: Sindicatul Salariaților Carrefour România, Sindicatul Market, Sindicatul Național Artima, Sindicatul Național Supeco, alături de Federația Sindicatelor din Comerț, organizează o acțiune de pichetare a sediului companiei din Str Gara Herăstrău, Nr 4C”, se arată într-o informare.

Angajații solicită tichete de masă la valoarea maxim deductibilă și acordarea primei de transport pentru angajații din toate formatele Carrefour. De asemenea, angajații din magazine vor purta în timpul protestului, fără a opri lucrul, banderole de culoare albă.

„CNS Cartel ALFA este alături de membrii sai si le susține revendicările. Contribuția angajaților la prosperitatea companiei trebuie recunoscută în mod corect, prin condiții de muncă și venituri decente!”, a transmis Cartel Alfa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel