Revolta de la Napoli nu rămâne fără urmări. Amendă consistentă pentru toți jucătorii
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Clubul italian Napoli şi-a amendat fotbaliştii după ce aceştia au refuzat la începutul lui noiembrie să rămână în cantonament.

Preşedintele clubului, Aurelio De Laurentiis, i-a sancţionat pe jucătorii care nu i-au respectat decizia de a rămâne în cantonament, cu un sfert din salariul pe o lună.  Potrivit La Gazzetta dello Sport, mijlocaşul Allan a fost amendat de Napoli cu jumătate din salariul pe o lună, iar fotbaliştii echipei îşi consultă avocaţii.

Fotbaliştii lui Napoli au părăsit cantonamentul după meciul de pe 5 noiembrie cu RB Salzburg (1-1) din Liga Campionilor. Autocarul care trebuie să ducă jucătorii la baza sportivă după această partidă a părăsit gol stadionul San Paulo, jucătorii hotărând să meargă acasă în loc să intre în cantonament, nemulţumiţi de acest ordin al preşedintelui.

Silenzio stampa impusă de club a intrat în a treia săptămână, iar antrenorul Carlo Ancelotti şi jucătorii săi au refuzat din nou să discute cu ziariştii după meciul de campionat de sâmbătă cu AC Milan (1-1). Aceasta a fost a şasea partidă consecutivă fără victorie a echipei.

Ancelotti este obligat de UEFA să participe marţi la o conferinţă de presă înaintea meciului de la Liverpool din Liga Campionilor. Deocamdată nu există nicio indicaţie că Napoli va pune capăt acestui embargou.

Văzută la începutul sezonului ca o contracandidată a lui Juventus la câştigarea campionatului, Napoli este acum doar pe locul 7 în Serie A, după ce începând din 2010 a încheiat de fiecare dată în primele cinci locuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel