Revocare Lazăr. PSD, plângere penală lui Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, a declarat, astăzi, că partidul ar putea depune o plângere penală împotriva lui Klaus Iohannis. 

Motivul pentru care președintele ar urma să fie vizat de o plângere penală ar fi refuzul de a-l revoca pe Augustin Lazăr. Codrin Ștefănescu a spus, pentru Mediafax: ”cu siguranţă de gândim la nişte plângeri penale”. Secretarul general al PSD a adăugat că președintele a făcut trafic de influență prin declarația despre procurorul general, exprimându-se în favoarea lui Augustin Lazăr, cel care conduce procurorii ce o anchetează pe soția sa. Codrin Ștefănescu a mai spus că plângerea este distinctă față de cea pentru înaltă trădare. 

Într-o intervenție la Antena 3, Codrin Ștefănescu a spus că ”dl Klaus Iohannis a intrat într-o complicitate penală cu procurorul general al României, Augustin Lazăr, propus spre revocare pentru abateri disciplinare grave. Deci propunerea s-a făcut de către ministrul Justiției, tocmai pentru că dl procuror a încălcat grav drepturi fundamentale ale omului în România. 

Secretarul general al PSD a spus, într-o intervenție, la Antena 3 că ”sfidând Constituția 

DCNews a scris despre posibila a președintelui de a amâna revocarea lui Augustin Lazăr până la decizia instanței. 

Vezi și: EXCLUSIV Iohannis - Lazăr, revocare. Ipoteza DCNews, confirmată a doua oară: De ce a greșit instanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel