Revocare Kovesi. Oana Zamfir, reacție vehementă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oana Zamfir
Oana Zamfir
Jurnalista Oana Zamfir a comentat revocarea Laurei Codruța Kovesi.

”Ziua de astăzi este despre următoarele lucruri: despre faptul că avem o instituție extrem de importantă - DNA - care este compromisă major inclusiv de această doamnă Kovesi care astăzi a avut tupeul să dea de înțeles că dacă ea nu mai e nimic nu mai e. Și nu este corect! O instituție trebuie să existe indiferent cine vremelnic o conduce. A spus și la declarațiile de presă: că nimic nu s-a făcut fără domnia sa. Este încă o dovadă a abuzurilor care s-au făcut.

După părerea, după această zi, rămân în picioare punctele care l-au determinat pe ministrul Justiției să ceară schimbarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi, rămâne numărul uriaș de achitări, rămâne numărul uriaș de vieți distruse”, a zis Oana Zamfir.

”Au murit oameni în dosare în care s-a dat achitare în justiție. Este vital ca lucrurile să fie reconstruite major. Modelul Kovesi nu trebuie să se mai repete. Parchetele trebuie conduse de oameni responsabili, de oameni care să caute să prindă corupții, nu să facă dosare politice, nu să aresteze oameni pentru o ciocolată”, a mai zis jurnalista la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel