Revenirea lui Conor McGregor la UFC 303 a fost anulată din cauza unei accidentări
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursă foto: Captură YouTube, canalul Stormo BS
Sursă foto: Captură YouTube, canalul Stormo BS
Lupta de revenire a lui Conor McGregor a fost anulată cu doar două săptămâni înainte de meciul care urma să aibă loc în Las Vegas.

Luptătorul irlandez de arte marțiale mixte are "o accidentare", a declarat directorul executiv al UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White.

Nu au fost oferite alte detalii.

Aceasta înseamnă că luptătorul de 35 de ani din Dublin nu poate participa la UFC 303 din 29 iunie, unde trebuia să lupte cu Michael Chandler.

McGregor, care are 22 de victorii și șase înfrângeri, nu a mai concurat în UFC din iulie 2021, când a suferit o fractură la picior împotriva lui Dustin Poirier.

Revenirea lui McGregor a fost "doar o chestiune de sincronizare"

Noul main event îl va implica pe campionul la categoria grea ușoară, Alex Pereira, care își va apăra centura împotriva lui Jiri Prochazka, a precizat Dana White într-o înregistrare video pe X.

Dana White a declarat anterior că revenirea lui McGregor a fost "doar o chestiune de sincronizare".

El a spus: "Sunt tot felul de lucruri care se întâmplă în spatele scenei și totul ține de sincronizare. Chandler a fost pregătit, dar Conor nu a fost pregătit.

"Am vorbit despre asta într-una dintre conferințele de presă recente - a avut o mulțime de obligații cu care a trebuit să se ocupe. Ceea ce nu vrei ca el să facă este să accepte o luptă când are o tonă de obligații și nu se poate antrena 100% pentru o luptă", a continuat acesta.

McGregor a jucat recent în remake-ul filmului Road House din 1989, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel